Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner poseert naakt onder de douche op Instagram en fans gaan los

Het is alweer even geleden dat we wat gehoord hebben van Kylie Jenner. Toch lijkt Kylie op Instagram te laten zien dat ze weer helemaal terug is. De realityster plaatst namelijk de ene na de andere iconische foto-serie en fans zijn obsessed. Vooral door één specifieke foto, want daarop is de Kylie Cosmetics-eigenaresse naakt onder de douche te zien.

“Kylie’s vibe right now is just living life.”

Kylie Jenner

De nog maar 25-jarige Kylie Jenner weet het elke keer weer voor elkaar te krijgen om relevant te blijven. Zo liet ze haar fans bijna een jaar wachten voordat ze de nieuwe naam van haar zoon bekend maakte. Dit deed ze namelijk op 21 januari en zoals wij allemaal weten is haar zoon Aire Webster op 2 februari jarig. Veel mensen dachten dan ook dat ze dit deed om een schandaal te ‘coveren’.

Niet veel later ging het internet opnieuw compleet los door de naam van haar zoon. Kylie Jenner-fans schrokken namelijk erg van de NSFW betekenis van ‘Aire’ in het Arabisch. Nu al de aandacht rond haar zoontje weer voorbij is leek het Kylie Jenner tijd om de aandacht weer even terug op haar te vestigen, want de realityster heeft zojuist een naaktfoto van zichzelf onder de douche op Instagram geplaatst.

Het internet gaat los over de ongemakkelijke interactie tussen Christine Quinn en Kylie Jenner

Naaktfoto onder de douche

De Kardashian-familie is niet bang om naaktfoto’s op Instagram te plaatsen. Kim en Khloé Kardashian gingen hun jongere zusje namelijk al voor, maar nu is het de beurt aan Kylie. In haar een-na-laatste Instagram-post is namelijk te zien dat de 25-jarige Kylie in haar buitendouche staat. Het enige wat haar lichaam bedekt zijn de ongelooflijke exotische bloemen die ze vasthoudt. Een prachtig plaatje als je het aan ons vraagt.

Kylie Jenner voegt de caption “🤍🌎👁️” toe aan de foto-serie die ze op Instagram plaatste. Naast haar prachtige naaktfoto plaatste Kylie ook een spiegel-selfie in een zwarte leren jurk, een foto van een bewolkte lucht, een close-up van haar wimpers en nog veel meer prachtige foto’s van zichzelf.

Kylie jenner naaktfoto douche
Instagram/@kyliejenner

Reacties

Natuurlijk gaan fans helemaal los onder de foto’s van Kylie Jenner en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “This is your best post yet idk why but it just is.” Andere fans schrijven: “She said who’s the baddest of them ALL”, “Make the second pic the cover rn bestie” en “You’ve been so happy in your own skin lately and it really shows. Barely any filters and I’m here for it. It’s so pure.”

Wat vind jij van de naaktfoto van Kylie Jenner?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.