Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Fans gaan compleet los over deze vreemde glitch in een nieuwe video van Britney Spears

Britney Spears heeft zoals iedereen weet jaren onder curatorschap van haar vader Jamie Spears geleefd. Gelukkig in de zangeres nu alweer een tijdje vrij, maar fans beginnen steeds vaker in twijfel te trekken of dit wel echt zo is. Veel fans denken namelijk dat de vrouw in de video’s eigenlijk helemaal niet Britney Spears zelf is en ze hebben nu bewijs gevonden.

In een van de nieuwste video’s van Britney Spears zit namelijk een duidelijke glitch.

Britney Spears

Hoewel Britney Spears al even vrij is van het curatorschap van haar vader gaat het leven van de zangeres zeker niet over rozen. Zo kondigde de “Toxic“-zangeres vorig jaar april aan dat ze opnieuw zwanger was, maar in mei kwam het zielige nieuws naar buiten dat Britney en Sam hun kindje door een miskraam hadden verloren.

Nadat de zangeres eindelijk weer vrijheid had leek ze hier graag gebruik van te maken. Zo plaatste Britney geregeld series met naaktfoto’s op haar Instagram-account en ook de dansvideo’s vlogen ons vorig jaar om de oren. Maar fans is de laatste tijd wat opgevallen. Zij gaan er namelijk steeds meer aan twijfelen of de vrouw in de video’s wel echt Britney Spears is.

Glitch in Instagram-video

Dit komt allemaal door een glitch in een van de nieuwste video’s van Britney Spears. Aanhangers van de zangeres gaan op dit moment dan ook massaal naar TikTok om dit rare detail te bespreken. In de video is Britney te zien in een gele top en een beige broekje. Zoals in veel andere video’s die ze online plaatst is ze aan het dansen.

Maar zodra ze haar armen omhoog doet en ze langs haar hoofd haalt valt fans wat op. Zij duiden namelijk aan dat precies daar in de video de glitch zit. Terwijl de handen langs het gezicht van Britney gaan verschijnen er opeens twee hele andere ogen. Het is maar in een klein stukje van de video zien, maar oplettende fans is het zeker opgevallen. Het lijkt er dus op dat er een filter van Britney’s gezicht wordt gebruikt op iemand anders…

Reacties

Sinds de video’s met de theorie online zijn gekomen gaan fans compleet los. Ze reageren namelijk massaal en laten weten wat zij van deze theorie vinden. Zo schrijven fans: “The real Britney has been gone for a while”, “Scary….. it’s really scary” en “This vid must be sent to the police so they start searching for Britney! if face would be normal, it wouldn’t be like this on vid so where is our girl?”

@destinyvromann

Replying to @Big Hoss bingo! I dont see how people are falling for this.. theyre nkt even trying ti hide it! 🗣️ britneyspears britneyspearsisnotfree ai greenscreen glitch itsbritneyglitch spears foryoupage freebritney news celebrity

♬ Everytime – Britney Spears

Andere fans laten in een video zien dat ook de achtergrond in de video verandert. Zo staan er eerst gele bloemen op de achtergrond, maar zijn die midden in de video opeens verdwenen. Op die video reageren ook massaal fans. Zo schrijven fans: “That is not the real Britney”, “You can tell where her arms are it’s green screen” en “I’m not even gonna pretend I have a clue what’s going on with her. But whatever it is, it makes me sad. 😩”

@destinyvromann

1996 called, they want their green screen back.. 🥴 #britneyspears #itsbritneyglitch #fyp #britneyspearsgreenscreen #greenscreen #britneysteeth #foryoupage #britney

♬ Feelin’ Love – Paula Cole

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.