Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 29 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Huh? Is Kylie Jenner al bevallen van haar tweede kind?

Op 8 september 2021 maakten Kylie Jenner en Travis Scott met een lieve video bekend dat ze in verwachting zijn van hun tweede kindje. Hoewel het stel maar weinig over de zwangerschap deelt, hebben volgers nu een detail gespot op het Instagram-account van Travis Barker. Dit detail zorgt ervoor dat fans er heilig van overtuigd zijn dat Kylie Jenner al bevallen is.

Het heeft alles te maken met een Instagram-story die Travis Barker deelde tijdens kerst.

Zwangerschap van Kylie Jenner

Toen Kylie Jenner en Travis Scott voor het eerst een relatie kregen duurde het niet lang voordat de realityster zwanger was. Toch maakten Kylie en Travis pas na de geboorte van Stormi bekend dat ze zwanger waren. Hoewel ze dit deden wisten veel fans al zeker dat Kylie zwanger was, door de content die ze op Instagram plaatste.

Waar de realityster eerst veel blote foto’s van haar hele lichaam op Instagram zette, zagen we die foto’s amper voorbijkomen toen ze zwanger was van Stormi. Ook voordat haar tweede zwangerschap bekend werd gemaakt dachten veel fans al dat Kylie Jenner zwanger was. Dit keer kwam het door de nagels van de 24-jarige Jenner die in één week vier keer veranderden. Hierdoor konden fans zien dat Kylie Jenner foto’s vooruit waren geschoten om haar groeiende buik te verbergen.

@destirodriguez

can’t tell me otherwise. KYLIE JENNER IS PREGGO lol #SyncYourMiO #fyp #viral #kyliejenner #kyliejennerpregnant #peepthenails #secretsdontmakefriends

♬ original sound – Destiny Rodriguez

Instagram-verhaal van Travis Barker

Als de geruchten kloppen zal Kylie Jenner naar verwachting haar tweede kindje ergens begin 2022 verwelkomen. Kylie kondigde haar zwangerschap aan in september 2021 en volgens een bron die met Life & Style sprak was ze “drie maanden zwanger” op dat moment. Dat zou betekent dat ze in februari 2022 gaat bevallen.

Toch denken fans nu dat Kylie Jenner al bevallen is van haar tweede kindje. Dit komt door het Instagram-verhaal van Travis Barker, want tijdens de kerst deelde hij een foto dat de hele Kardashian-familie naar How the Grinch Stole Christmas zaten te kijken. Op deze foto was niet alleen de film te zien, maar fans spotte ook een babyfles. Natuurlijk denken fans gelijk dat Kylie Jenner bevallen is, aangezien zij de enige Kardashian-Jenner is die – voor zover wij weten – op dit moment zwanger is. Een fanaccount van Kravis plaatste de foto op Instagram met de caption: “Hi @travisbarker you can’t just post a pic of a baby bottle and be like “Imma just leave this here.”

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @travisbarker

Reacties

Fans wijzen er ook op dat Khloé Kardashian op Eerste Kerstdag een Instagram-story plaatste van de Kardashian-Jenner kinderen. Hierop was Stormi Webster als enige te zien met een mondmasker. “My daughter had a theory that Kylie had the baby bc Stormi is the only one in the pic wearing a mask?!?” schrijft een fan op Reddit, terwijl een andere fan toevoegt: “I assumed it was because Kylie is still pregnant and they didn’t want to take risks but it could also be that she had the baby.”

My daughter had a theory that Kylie had the baby bc Stormi is the only one in the pic wearing a mask?!? from KUWTK

Fans reageren ook massaal onder de Instagram-foto van het fanaccount van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Zo schrijft een fan: “Kylie HAD TO HAVE HAD HER BABY” en een andere fan schrijft: “Kylie used those exact bottles when Stormie was little.” Terwijl veel fans dus geloven dat Kylie Jenner is bevallen, zijn er ook fans die denken dat het een speelgoedfles is. Zo schrijft een fan: “Y’all, that’s a toy baby bottle.”

Helaas weten we niet zeker of Kylie Jenner is bevallen van haar tweede kindje. Een ding weten we wel zeker: het is niet de eerste keer dat Kylie Jenner per ongeluk iets via Instagram bekend heeft gemaakt. Time will tell.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.