Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 29 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian ligt onder vuur door het posten van ‘Spider-Man: No Way Home’-spoilers

Kim Kardashian is de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. Dit komt niet alleen door haar nieuwe relatie met Pete Davidson, maar ook door de stories die ze dagelijks op Instagram plaatst. Nu kunnen fans opnieuw niet stoppen met praten over de realityster en dit keer zijn ze niet blij. Volgers halen namelijk hard uit naar Kim Kardashian voor het posten van ‘Spider-Man: No Way Home’-spoilers.

Ze houden zich niet in op Twitter.

Kim Kardashian op Instagram

Nu Keeping Up With The Kardashians al een tijdje afgelopen is worden we via social media op de hoogte gehouden van de levens van de Kardashians. Zo plaatst Kourtney Kardashian dagelijks intieme foto’s met haar verloofde Travis Barker en hebben North West en Penelope Disick tegenwoordig een eigen TikTok-account.

Toch hebben we één favoriete Kardashian en dat is natuurlijk Kim Kardashian. Kim Kardashian deelt regelmatig een glimp van haar bedrijven Skims en KKW en we kunnen in haar stories zien aan welke Netflix-series ze verslaafd is. Zo was Kim helemaal obsessed met Bridgerton en Love on the Spectrum, maar dit weekend liet Kim zien dat ze fan is van Spider-Man. De realityster deelde dit weekend beelden van ‘Spider-Man: No Way Home’ en dit bleken enorme spoilers te zijn. Fans zijn hier totaal niet blij mee en laten dat duidelijk weten op Twitter.

Kanye West koopt een huis recht tegenover Kim Kardashian voor meer dan de vraagprijs

‘Spider-Man: No Way Home’

Kim Kardashian was dit weekend gezellig met haar familie ‘Spider-Man: No Way Home’ aan het kijken. Om redenen die ons niet duidelijk zijn besloot ze dat het een goed idee was om de hele film te bederven voor haar 273 miljoen Instagram-volgers. De realityster deelde op haar Instagram-stories namelijk een aantal foto’s van het einde van de film.

Als je een van de gelukkigen bent die No Way Home heeft gezien, weet je waar we het over hebben. Toch hebben veel fans de film nog niet gezien, aangezien de bioscoop – na het drie dagen draaien van de film – zijn deuren moest sluiten door de lockdown. Kim Kardashian kon de film bekijken in haar thuisbioscoop, maar fans zijn allesbehalve blij met de spoilers die Kim heeft gedeeld en ze halen op Twitter hard uit naar de realityster.

Dit verdient Kim Kardashian per seconde

Reacties

Zo schrijft een fan: “I’ve muted everything Spider-Man related on all my socials to avoid spoilers since I’m watching it tomorrow …. Just for Kim Kardashian to post a whole fucking spoiler on her ig.” Andere fans schrijven: “unprovoked” spoiler dump include “I’m extremely annoyed”, “Now why did @KimKardashian ruin Spider-Man for me?!? What did I ever do to you??!!” en “Wow @KimKardashian spoiling Spider-Man for her 273mil followers lol.”

Het lijkt erop dat Kim haar ‘Spider-Man: No Way Home’-stories heeft verwijderd, dus de realityster is vast door iemand op de hoogte gebracht over de boze fans op Twitter.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.