Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner maakt tweede zwangerschap bekend in ontroerende video op Instagram

Het is officieel: Stormi Webster wordt een grote zus. Drie jaar na haar geboorte bevestigen Kylie Jenner en Travis Scott dat ze een tweede kind krijgen. Bronnen vertelden al eerder dat Kylie zwanger zou zijn en dat ze het nieuws naar buiten zou brengen tijdens het prestigieuze Met Gala, maar niets blijkt minder waar. Ze deelt het nieuws in een ontroerende video op Instagram.

We praten je bij.

Kylie Jenner is zwanger van tweede kind

Weken geleden verschenen de eerste geruchten over een tweede zwangerschap van Kylie Jenner met Travis Scott. Nu bevestigt Kylie het nieuws zelf met een video op Instagram. In die video deelt ze beelden van de eerste weken van haar zwangerschap. Zo zien we hoe ze een zwangerschapstest vasthoudt en aan haar dochter Stormi Webster vertelt, “Are you ready to go to mommy’s doctor?” Vervolgens zien we hoe Stormi het nieuws aan oma Kris Jenner gaat vertellen met echofoto’s, die direct vraagt, “Are you pregnant?!”

Kylie Jenner deelt nieuwe foto’s met Travis Scott op Instagram

“Stormi, we’re gonna have a baby!” vertelt Kris aan haar kleindochter. “This is one of the happiest days of my life.” Ook zien we Travis Scott meerdere keren terugkomen in de video, zo kust hij de buik van Kylie en knuffelt hij haar meerdere keren. Het ziet ernaar uit dat het stel, die hun eerste dochter Stormi in februari 2018 verwelkomden, ontzettend blij is met de komst van een tweede kindje.

Reacties

Natuurlijk krijgt de video van Kylie Jenner enorm veel reacties, ook van haar familieleden. Zo schrijft Kris Jenner, “Crying all over again 😍😍❤️❤️😍😍😍🙏🙏🙏 what a special and amazing Blessing and gift God has given you!!!! 🙏🙏🙏” en voegt Kim Kardashian toe, “Crying!!!! ❤️❤️❤️” Zus Kourtney Kardashian schrijft, “Crying this is so beautiful my blessed angel sister ❤️” en Kendall Jenner voegt toe, “i can’t handle it 😫🥰❤️” Het is duidelijk dat ook de familie gelukkig is met de tweede zwangerschap.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.