Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 5 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zijn compleet in shock door het bizarre cadeau wat Kim Kardashian voor het Met Gala kreeg

Afgelopen maandag werd het Met Gala gehouden in New York City. Hier waren celebrities van over de hele wereld aanwezig om met elkaar de mode te vieren. Het thema van het prestigieuze bal was ‘Gilded Glamour’ en celebrities hadden zoals altijd hun best gedaan om er geweldig uit te zien. Vooral de outfit van Kim Kardashian viel in de smaak en de realityster kreeg voor de gelegenheid een bizar cadeau.

Fans laten weten dat ze compleet in shock zijn.

Kim Kardashian bij het Met Gala

Als je Kim Kardashian al een tijdje volgt, weet je dat de realityster altijd flink uitpakt tijdens het Met Gala. Zo zagen we haar vorig jaar in een compleet zwarte outfit over de rode loper lopen. Dit jaar liet de 41-jarige Kardashian opnieuw zien dat ze veel moeite in haar outfit had gestoken. Kim Kardashian verscheen namelijk in een jurk van de iconische Marilyn Monroe en stal de show.

Samen met haar vriend Pete Davidson liep Kim Kardashian over de trap van het Met Gala en dit deed ze op een hilarische manier. Toch is dit niet het enige waar fans compleet los over gaan. Kim Kardashian kreeg voor het Met Gala namelijk een bizar cadeau en fans zijn hierdoor flink in shock. Dit laten ze weten op Instagram en ze houden zich niet in.

Bizar cadeau

Naast dat Kim Kardashian de iconische jurk van Marilyn Monroe mocht lenen, kreeg de realityster namelijk nog een cadeau dat gerelateerd is aan het iconische fotomodel. Op het Instagram-account van Ripley’s – het museum waar de iconische jurk al sinds 2016 wordt bewaard – is te zien wat Kim Kardashian kreeg.

Naast de schetsen van Kim Kardashian in de jurk van Marilyn Monroe, deelde Ripley’s afgelopen dinsdag ook een video waarin Kim een bizar cadeau krijgt. Er is namelijk te zien dat Kim Kardashian – in een zilveren doosje – een lok van Marilyn Monroe’s haar krijgt. Ja, dat hoor je goed!

Reacties

Aan de reactie van Kim Kardashian is te zien dat de realityster ontzettend blij is met haar cadeau. In de video hoor je Kim zeggen: “Oh my god, I’m literally going to do some crazy voodoo shit and channel her. This is so special to me. This is sleeping with me every night. Sorry babe.”

Hoewel Kim dolenthousiast lijkt te zijn met haar cadeau, zijn fans vooral in shock door het bizarre cadeau wat Kim krijgt. Zo schrijft een fan: “Um…. That’s weird.. also sad that apparently they kept hair… to pass to other celebrities…” Andere fans schrijven: “I don’t like this one bit 😭😭”, “One thing is wearing her dress, that I can understand I guess but this…😳” en “That should be with Marilyns family, no one else. That is so so odd.”

Wat vind jij van dit bijzondere cadeau?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.