Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson heeft nog een tatoeage ter ere van Kim Kardashian genomen en fans zijn in shock door de betekenis

Het lijkt ontzettend goed te gaan met Kim Kardashian en Pete Davidson. Het stel is nu officieel een half jaar aan het daten en ze zijn zelfs voor het eerst samen op de rode loper gespot. Het gaat zelfs zo goed dat Pete Davidson al verschillende tatoeages ter ere van zijn vriendin heeft genomen en daar is nu een nieuwe bijgekomen.

Fans zijn in shock door de betekenis.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het koppel wordt samen op het ene na het andere evenement gespot. Zo waren Kim Kardashian en Pete Davidson afgelopen zaterdag bij het Correspondent’s Dinner van het Witte Huis. Het stel zag er geweldig uit tijdens hun red carpet-debuut. Zo was Kim Kardashian te zien in een prachtige glitterjurk met XXL wet-look mermaid waves en droeg Pete Davidson een strak zwart pak met stropdas.

Pete Davidson lijkt ontzettend verliefd te zijn op Kim Kardashian en dat mag iedereen weten. De comedian heeft namelijk al verschillende tatoeages genomen ter ere van Kim Kardashians. Nu is het fans opgevallen dat Pete alweer een nieuwe tatoeage heeft genomen en het lijkt erop dat ook hierachter een geheime betekenis zit.

Tatoeage

De nieuwe Tatoeage van Pete Davidson werd gespot toen de comedian samen met zijn vriendin Kim Kardashian in de auto zat. Pete had namelijk een stand-up set bij het Netflix Is a Joke-festival en verliet dit festival samen met Kim, waardoor er paparazzi foto’s van het stel werden gemaakt. Later begonnen fans te speculeren over de nieuwe tatoeage in de nek van Pete en het lijkt erop dat deze verwijst naar de Kardashian-ster.

De afbeelding ging al snel viraal op social media en het lijkt erop dat hij twee eenvoudige tatoeages in zijn nek heeft staan, met de tekst ‘Aladdin’ en ‘KNSCP’. De ‘Aladdin’-tatoeage spreekt voor zich, maar over de andere tatoeage moesten fans even nadenken. Toch duurde het niet lang voordat fans achter de betekenis kwamen.

Betekenis

Fans denken namelijk dat de tweede tatoeage van Pete Davidson verwijst naar Kim Kardashian en haar kinderen. Zo staat de K voor Kim, de N voor North, de S voor Saint, de C voor Chicago en de P voor Psalm. Toch is het beeld van de tatoeage vrij wazig en is dit een pure gok. Of het nou echt zo is of niet: fans hebben een hele duidelijke mening over de tatoeage.

@hepetty

♬ First Class – Jack Harlow

Zo vinden veel fans dit veel te vroeg. Een fan schrijft: “idk it’s kinda cute but kinda feels like an overstep they haven’t even been dating a year…” Andere fans schrijven: “kanye about to flip 💀”, “its fun and cute but really soon💀” en “Definitely too soon. Even if he just got Kim’s initials, it’d be weird.”

Wat vind jij van de nieuwe tatoeage van Pete Davidson?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.