Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 19 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans hebben een verassende reactie op de Netflix-serie Boo, Bitch

Maandelijks verschijnen er nieuwe namen op Netflix en dat is natuurlijk ook in de maand juli het geval. Zo zijn er al een aantal series en films verschenen waar fans compleet obsessed mee zijn. Een daarvan is de Netflix-serie Boo, Bitch en fans hebben een verassende reactie op deze nieuwe serie.

Pak je zakdoek er maar bij.

Boo, Bitch

Eindelijk! Lana Condor is weer op ons scherm verschenen, want de actrice speelt in de nieuwe Netflix-serie Boo, Bitch. De nieuwe serie verscheen vorig weekend op de streamingdienst en fans zijn de hele serie direct gaan bingewatchen. Nadat ze dit gedaan hadden zijn fans direct naar Twitter gegaan om één hele specifieke reactie te delen.

Lana Condor is terug van weggeweest en is vanaf 8 juli te zien in een Netflix-serie over een middelbare school. Na een ongeluk komt Erika (Lana Condor) terug als geest en is het tijd om samen met haar BFF haar beste leven te gaan leiden.

Reacties

Veel kijkers zijn dol enthousiast over de nieuwe Netflix-serie Boo, Bitch. Ze zijn namelijk dop op de sfeer van de middelbare school van de serie (het lijkt in zekere zin veel op Mean Girls), maar andere kijkers vertellen juist hoe verrassend emotioneel de show was.

*Spoiler alert* Aan het einde van de serie wordt onthuld dat Erika’s BFF Gia – gespeeld door Zoe Colletti – eigenlijk degene was die werd gedood door de eland. Dit verborg Erika echter, omdat ze niet wilde dat haar beste vriendin zou stoppen met het leven van haar leven. Fans worden ontzettend emotioneel van dit einde en dit delen ze massaal op Twitter. Zo schrijft een fan: “I just finished Boo, Bitch it wasn’t that good, but I really liked Gia :( and Gavan and Gia… They had so much potential sob.” Andere fans schrijven: “Episode 8 of Boo, Bitch had me sobbing”, “The Boo Bitch ending actually made me cry idk” en “Didn’t expect to cry after Boo, Bitch with my partner but here I am.”

Heb jij de nieuwe Netflix-serie al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.