Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 6 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans zijn zeer verrast door dit specifieke deel in de Selling Sunset reünie-aflevering

Selling Sunset seizoen 5 staat nu alweer een tijdje op Netflix, maar werd vanaf de releasedatum al ontzettend goed bekeken. Fans gingen namelijk al meerdere keren compleet los op Twitter over de serie en nu is het weer raak. Vanmorgen kwam namelijk de reünie-aflevering van Selling Sunset online en fans zeggen allemaal hetzelfde.

Heeft het jou ook geraakt?

Selling Sunset seizoen 5

Zoals we gewend zijn van Selling Sunset, zat ook seizoen 5 weer vol met drama. Zo zagen we niet alleen een nieuwe gezicht voorbijkomen, maar focuste het vijfde seizoen zich ook vooral op de relatie van Chrishell en Jason. Aan het einde van seizoen 4 kregen we hier al een sneak peak van en fans konden niet wachten op het nieuwste seizoen.

Deze kwam op 22 april online en fans begonnen direct met bingen. Op Twitter hadden ze het allemaal over het Britse accent van Chelsea Lazkani en fans gingen natuurlijk ook compleet los over de relatie van Chrishell en Jason in seizoen 5 van Selling Sunset. Nu de reünie-aflevering van de realityserie online staat zijn fans weer aan het losgaan op Twitter, maar dit keer door iets wat niemand van ons had zien aankomen.

Reünie

Als je van realityseries houdt, weet je dat reünie-afleveringen altijd vol drama zitten en dat is niet anders bij de reünie van Selling Sunset. Van het Christine-drama tot de spanningen tussen nieuwkomer Chelsea Lazkani en Davina Potratz: de reünie-aflevering laat niks onbesproken. Wij kijken er dus niet van op dat ook de relatie van Jason en Chrishell ter sprake komt.

In en tussen al het andere drama is er een moment waarop gastheer Tan France Jason Oppenheim vraagt naar zijn zes maanden durende relatie met costar Chrishell Stause. Hij vraagt: “Jason, was it a showmance for you? Was it all real?” Fans zijn compleet in shock door de reactie van Jason, want terwijl hij antwoordt geeft op de vraag, barst hij in tranen uit. “I hesitate to answer that question,” reageert Jason. “I don’t want to give it any credence. That’s like asking me if the Earth is flat; it’s a stupid question to me. I don’t feel the need to explain to people that a very meaningful-“ Op dit punt pauzeerde Jason om zijn tranen tegen te houden, terwijl Brett ter ondersteuning in zijn schouder kneep.

Selling Sunset reünie fans
Netflix

Reacties

Het is begrijpelijk dat fans in shock zijn door de reactie van Jason, want de bekende makelaar heeft meestal een goede pokerface. Fans gaan dan ook massaal naar Twitter om dit emotionele moment te bespreken. Zo schrijft een fan: “I did not expect the Selling Sunset reunion to make me this emotional #SellingSunset #SellingSunsetReunion #alltheemotions”

Andere fans schrijven: “Not Jason having me freaking crying in the middle of the night . I hope they find their way back to eachother . #SellingSunset #sellingsunsetreunion” en “jason crying has me crying 😭 #SellingSunset #SellingSunsetReunion #Jashell”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.