Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Wait, whut? Zijn Rihanna en A$AP Rocky in het geheim getrouwd?

Rihanna en A$AP Rocky zijn op dit moment in verwachting van hun eerste kindje. Hoewel dit heel goed gaat, gaan er wel een hoop geruchten over het stel rond. Zo dachten fans allemaal dat A$AP Rocky vreemdging tijdens de zwangerschap van Rihanna, maar er gaat op dit moment een nieuw gerucht rond. Fans zijn er namelijk massaal van overtuigd dat Rihanna en A$AP Rocky in het geheim zijn getrouwd.

Het lijkt er zeker op.

Rihanna en A$AP Rocky

Rihanna en A$AP Rocky zijn nog maar een tijdje officieel aan het daten, maar het koppel heeft al een flink verleden. Zo gingen er jaren geleden al geruchten rond dat Rihanna en A$AP Rocky een relatie hadden, maar het stel was al die tijd gewoon vrienden. De wereld was dan ook flink in shock toen het nieuws naar buiten kwam dat de twee officieel een relatie hebben.

Vorig jaar begonnen ook de eerste geruchten over een zwangerschap rond te gaan. Hoewel Rihanna deze geruchten toen ontkende met een hilarische DM, kwamen we er al snel achter dat het nieuws toch waar was. Fans denken zelfs al te weten welk geslacht de baby van Rihanna heeft en nu gaat er opnieuw een gerucht over het koppel rond.

Waarom Dua Lipa, Zendaya en Rihanna niet aanwezig waren tijdens het Met Gala

Getrouwd

De geruchten dat het stel is getrouwd begonnen gisteren toen de muziekvideo van het nieuwe nummer van A$AP Rocky – genaamd D.M.B. (afkorting van Dat’s My B*tch) – online kwam. Hierin zijn namelijk zowel Rihanna als A$AP Rocky te zien in wat verdacht veel lijkt op een trouwceremonie. Zo zien we de 34-jarige zangeres met een rode sluier staan en staat A$AP in een zwart pak.

In de scène zien we ook dat A$AP een grill draagt met de tekst ‘Marry me?’ en het moment dat Rihanna glimlacht is te zien dat zij een grill draagt met de woorden ‘I do’. Vervolgens is te zien hoe het stel naar buiten loopt en overladen wordt met rozenblaadjes door familie en vrienden die juichen. Als dat niet genoeg bewijs is, weten wij het ook niet meer.

Reacties

Het lijkt erop dat fans het ook zeker weten en ze reageren massaal onder de YouTube-video van A$AP. Zo schrijft een fan: “This video is his best. It’s a true work of art seeing the timeline of them years ago to now… shows how much love he really has for Rih”. Andere fans schrijven op Twitter: “did A$AP and Rihanna get married 😭”, waarop een andere fan reageert: “I think they did. That was a whole ceremony in the video.”

Helaas lijkt het erop dat het op dit moment alleen om geruchten gaat. Een bron vertelt TMZ namelijk dat de beelden gewoon voor de lol waren en dat Rihanna en A$AP Rocky op dit moment niet verloofd zijn. Helaas moeten we dus nog even wachten op de bruiloft van dit iconische koppel. Wij kijken ernaar uit!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.