Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 30 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Selling Sunset-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over het Britse accent van Chelsea Lazkani

Als je Selling Sunset al een tijdje volgt, weet je dat er geregeld nieuwe makelaars bij The Oppenheim Group komen. Dit seizoen was het weer zover, want de nieuwste aanwinst van de makelaardij is de Britse Nigeriaanse makelaar Chelsea Lazkani. Op Twitter gaan fans compleet los over de nieuwste makelaar in Selling Sunset en ze zeggen allemaal hetzelfde over haar accent.

What?!?

Selling Sunset seizoen 5

Het vijfde seizoen van Selling Sunset is sinds 22 april te zien op Netflix en wordt nu al ontzettend goed bekeken. Zo staat de serie op nummer 3 in de top 10 series van vandaag en gaan fans op Twitter compleet los over Selling Sunset seizoen 5. Fans zeggen bijvoorbeeld allemaal hetzelfde over Chrishell en Jason.

In het nieuwste seizoen van Selling Sunset zien we ook een nieuw gezicht voorbijkomen. Chelsea Lazkani wordt in seizoen 5 namelijk het nieuwste lid van The Oppenheim Group en dit valt niet bij iedereen goed. Selling Sunset zit daardoor weer vol met drama en zelfs kijkers kunnen op Twitter niet stoppen met praten over Chelsea Lazkani.

Dit zijn de makelaars van The Oppenheim group die je niet in Selling Sunset ziet

Britse accent

Wanneer Chelsea Lazkani wordt geïntroduceerd in het vijfde seizoen van Selling Sunset, horen we dat ze niet uit Amerika komt. Ze vertelt dat ze uit het Verenigd koninkrijk komt en in Amerika op vakantie was, voordat ze besloot hier permanent te gaan wonen. Terwijl ze met Christine praat is te horen dat ze met een Brits accent praat, maar fans zijn het daar niet mee eens.

Kijkers laten op Twitter weten dat ze niet grote fans zijn van Chelsea Lazkani, maar er is één ding waar ze het allemaal over eens zijn. Ze zijn namelijk in shock door het Britse accent van de makelaar. Op Twitter reageren namelijk verschillende Britse fans en die vertellen dat het accent van Chelsea Lazkani alles behalve Brits is.

Selling Sunset Chelsea Lazkani accent britse
Netflix

Reacties

Zo schrijft een fan: “I’ve taken a tour around the world listening to Chelsea’s accent.” Andere fans schrijven: “I have never heard a London-Valley girl accent before”, “Chelsea is the girl who studied abroad for a semester and came back with an accent” en ‘The accent is all over the place. Post English to Essex in an instant.’

Andere fans wijzen erop dat Chelsea van land is verhuisd en haar accent een mix van een Amerikaans en Londens accent lijkt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.