Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-film Red Notice

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben een flinke Netflix-verslaving. Gelukkig staat Netflix vol met oneindig veel films en series en daar is vorige week een nieuwe Netflix-original bij gekomen. Red Notice verscheen op 12 november op Netflix en fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over één scène in de film.

Het heeft alles te make met een personage in de film.

Red Notice

De Netflix-film Red Notice gaat over FBI-topprofiler John Hartley – gespeeld door Dwayne Johnson. Hij moet na een uitgegeven Red Notice – het hoogste bevel om de meest gezochte personen ter wereld gevangen te nemen – opzoek gaan naar ‘s werelds meest gezochte kunstdief “The Bishop” – gespeeld door Gal Gadot. Hij komt door zijn wereldwijde achtervolging midden in een gewaagde overval terecht, waardoor hij wordt gedwongen om samen te werken met kunstdief Nolan Booth – gespeeld door Ryan Reynolds. Het avontuur dat volgt, leidt het trio de wereld rond, over de dansvloer, opgesloten in een afgelegen gevangenis, de jungle in en het ergste van alles: voortdurend in elkaars gezelschap.

Fans zijn helemaal weg van de film en we kijken er dus niet gek van op dat Red Notice op nummer 1 staat in de top 10 in Nederland vandaag. Fans genieten van de chemie tussen de acteurs, maar er is een bepaalde scène waar ze maar niet uitgepraat over raken.

Twitter praat alleen nog maar over het nieuwe Deense Netflix-drama Kastanjemanden

Twitter

Fans gaan compleet los op Twitter over een scène in Red Notice. John Hartley en Nolan Booth komen namelijk in hun achtervolging in een gevangeniskeuken terecht, met haarnetjes op. Maar zoals we allemaal weten heeft John Hartley – gespeeld door Dwayne Johnson – helemaal geen haar. Dit valt fans natuurlijk direct op en ze vinden het hilarisch.

Zo schrijft een fan op Twitter: “This is the highlight of the movie” en een andere fan schrijft: “The bromance between Dwayne Johnson and Ryan Reynolds in the film #RedNotice WAS EVERYTHING.” Een andere fan voegt eraan toe: “But truly why was @TheRock wearing the hair net….. #RedNotice.”

Heb jij de film al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.