Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez rockt overlined lippen en dat is alles wat je vandaag wil zien

Als we één iemand moesten kiezen voor inspiratie dan is het toch wel Jennifer Lopez. Ze is niet alleen en geweldige zangeres en actrice, maar heeft ook nog eens een prachtige stijl. Van mode tot make-up: er is niks wat Jennifer Lopez niet staat. Nu rockt J.Lo weer een prachtige look in haar laatste Instagram-post en wij kunnen niet stoppen met kijken naar haar overlined lippen.

Wij zijn obsessed.

Jennifer Lopez

2021 is het jaar van Jennifer Lopez. Nu ze weer terug is met Ben Affleck lijkt het beter dan ooit te gaan met J.Lo. Niet alleen in haar liefdesleven gaat het geweldig, want J.Lo heeft dit jaar ook ontzettend veel verschillende looks gerockt. Zo zagen we de zangeres eerder dit jaar al met kauwgomroze haar en introduceerde ze XXL-sunkissed extensions op haar Instagram-account.

We wisten al dat we altijd terecht kunnen bij Jennifer Lopez voor een dosis inspiratie, maar dit bewijst de zangeres opnieuw met haar nieuwste Instagram-post. Jennifer Lopez was in Las Vegas en droeg daar een prachtige jurk en make-uplook. Haar look bestaat uit een prachtige grijs getinte smoky eye met een paar flatterende nepwimpers en perfect verzorgde wenkbrauwen, maar wij zijn compleet geobsedeerd met haar overlined lippen. Ze zijn super subtiel overlined wat ervoor zorgt dat ze er natuurlijk uitzien, maar toch meer definitie en vorm krijgen.

Mary Phillips

Mary Phillips, make-upartist van Hailey Bieber, Kendall Jenner en natuurlijk niet te vergeten: Jennifer Lopez, is verantwoordelijk voor de look. Op haar Instagram-account vertelt ze dat een goede huidverzorging een must is als je wil dat je make-up heel de dag mooi blijft zitten.

Op Instagram schrijft ze: “what better way to get that infamous @jlo glow than with the products developed by the queen of glow herself! @jlobeauty ✨” en ze vertelt precies welke producten ze gebruikt heeft. Zo heeft ze #ThatJLoGlow Serum gebruikt om de huid van JLo te hydrateren en gebruikt ze #ThatStarFilter Complexion Booster in Pink Champagne om een jeugdige glans op de huid van Jennifer Lopez te creëren.

Reacties

Wij zijn niet de enige die obsessed zijn met deze nieuwe make-uplook van Jennifer Lopez, want fans reageren ook massaal onder haar Instagram-bericht. Zo schrijft een fan: “That Jlo glow! 🥰” en een andere fan schrijft: “Wow you are looking so gorgeous. Nice dress and nice makeup. Always look beautiful. You are the queen. The style icon 😍😍🔥❤️❤️.”

Wat vind jij van de make-uplook van Jennifer Lopez?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.