Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 18 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de Netflix-serie First Kill

Netflix staat vol met geweldige series en films. Hoewel we het heerlijk vinden om onze favorieten opnieuw en opnieuw te bekijken is het soms ook tijd om aan iets nieuws te beginnen. Als het aan fans ligt wordt jouw nieuwe obsessie de Netflix-serie First Kill en wij vertellen precies waarom.

Deze nieuwe vampiershow wil je direct gaan bingen.

First Kill

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij waren jaren obsessed (stiekem nog steeds) met de serie Vampire Diaries. Helaas is deze geweldige serie al een tijdje niet meer te zien op Netflix, maar dat betekent niet dat er geen goede alternatieven op het platform staan. De nieuwste obsessie van fans is namelijk de vampier-serie First Kill.

Deze Netflix-serie volgt een vampier en een vampierjager, die allebei op het punt staan om hun eerste moord te plegen. Maar net als ze er klaar voor lijken te zijn, worden ze verliefd op elkaar en gaat er helemaal niets volgens plan. De spannende serie lijkt flink in de smaak te vallen bij fans en ze zeggen allemaal hetzelfde op Twitter.

Fans gaan compleet los op Twitter over de feelgood Netflix-serie Surviving Summer

Reacties

De serie valt zelfs zo in de smaak dat First Kill op nummer 3 in de Netflix top 10 series van vandaag staat. Niet zo gek dus dat fans massaal naar Twitter gaan om over de serie te praten. Zo schrijft een fan: “I swear if Netflix doesn’t renew I’ll cancel my subscription lol I’m sick of theses terrible reality shows !! Bring me more vampires 😂😂” #firstkill

Andere fans schrijven: “pov: sarah catherine is explaining netflix why they should renew #firstkill for 5 more seasons”, “how tf can i move on from first kill with an ending like that??? i’m utterly devastated. we need a season 2 😭 @netflix”, “IM NOT OKAY Netflix please confirm season 2 I CANT TAKE THIS 😭😭 #firstkill” en “WE WILL NEED A SEASON 2 OF FIRST KILL PLEASE @netflix.”

Heb jij de nieuwe Netflix-serie al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.