Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Make-up 9 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn onze favoriete setting powders, die je zelfs in de zomer glansvrij houden

Nu de warmere dagen eraan komen (ja, echt!), grijpen we meer dan ooit naar onze setting powder. Hogere temperaturen betekent meer zweet – en dat betekent weer een glimmend gezicht. Welke setting powder houden je gezicht zelfs tijdens de warme dagen mat? Dit zijn onze favorieten.

Voordat je in de weer gaat met setting powder, wil je natuurlijk eerst weten hoe je die op de juiste manier aanbrengt. Dat legt onze collega Beau hier aan je uit.

Onze favoriete setting powders

Bij een baan als (beauty)redacteur horen veel perks of the job. Een daarvan is dat je aan de lopende band de nieuwste make-upproducten mag testen. In de loop der jaren hebben wij daarom al heel wat setting powders op ons gezicht gedept. Nu delen we de absolute winnaars met je.

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – €36

Deze gooiden we (in mini-variant) ooit in ons mandje bij de kassa van Sephora. Sindsdien is het een favoriet. Deze superfijne, losse setting powder egaliseert je make-up en zorgt ervoor dat deze lang blijft zitten. Dankzij deze poeder heeft onze make-up veel persdiners, festivals en avondjes in de warme club overleefd. Of we er al veel versleten hebben? Dat valt mee, je doet namelijk erg lang met een potje. NSMBL’s Karlijn deed anderhalf jaar (!) met deze poeder.

Beste setting powder
Fenty

HUDA Beauty Easy Bake Powder – €49,99

Als jij snel last hebt van een glimmende huid, dan is deze poeder van HUDA Beauty de powerhouse dat je nodig hebt. Denk aan de losse setting powders die in het YouTube-make-up-tijdperk zo populair waren. Als deze er eenmaal op zit, gaat je make-up nergens meer heen. Als je te veel gebruikt, kan ‘ie een beetje cakey worden. Daarom wil je ‘m in de huid duwen met een powder puff voor het mooiste resultaat.

Beste setting powder (1)
HUDA Beauty

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder – €49,50

Dit product is al jaren een klassieker – en dat is niet zomaar. Het is de setting powder die ons het meest natuurlijke resultaat gaf en tegelijkertijd onze make-up op de plaats hield. In plaats van te matteren, geeft ‘ie je huid een mooie glow, zonder dat het glimmend wordt.

Beste setting powder (2)
de Bijenkorf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.