Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 26 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Felgekleurde sieraden met kralen zijn terug voor nostalgische zomervibes

Wie zegt dat je alleen maar sieraden met kralen kunt dragen als kind zijnde, heeft het compleet mis. De nostalgische modetrend is namelijk weer terug van weggeweest en is populairder dan ooit. Op Instagram en TikTok zien we de mooiste variaties voorbijkomen.

We hebben de beste looks verzameld.

Sieraden met kralen: zo draag je ze

Dat veel welbekende mode- en beautytrends terug lijken te komen, moge duidelijk zijn. Genieten doen we er dan ook zeker van, vooral als het ons een flinke dosis nostalgie oplevert. Dit keer staan sieraden met kralen op het lijstje: je weet wel, die kleurrijke sieraden die we vroeger zelf maakten van zo’n DIY-kit. Deze zomer gaan we de sieraden weer vaak genoeg zien, of het nu in de vorm van een ketting, armband of oorbel is.

De sieraden zien er niet alleen ontzettend catchy en vrolijk uit, ze zijn ook nog eens makkelijk zelf te maken. Scheur naar de dichtstbijzijnde hobbywinkel en scoor wat felgekleurde kralen en draad. Je kunt ervoor kiezen om een bepaalde kleur te gebruiken of verschillende kleuren kralen toe te voegen aan je sieraad. Één ding is wel zo: hoe meer kleur, hoe beter toch? De beste sieradentrend voor aankomende zomer, als je het ons vraagt.

Deze sieraden met kralen wil je hebben

Of je nu voor de minimalistische look gaat of gelijk all the way, er zijn genoeg sieraden te vinden die felgekleurde en unieke kralen bevatten. We hebben de leukste voor je op een rij gezet.

1. Ketting met bloemen en smileys – ASOS €7,49

ASOS

2. Kralenketting met dobbelstenen en parels – ASOS €7,49

sieraden met kralen
ASOS

3. Minimalistische sieraden met kralen – Stradivarius €9,99

Stradivarius

Deze oorbellen passen het beste bij jouw gezichtsvorm

4. Bruine kralenketting – Mango €9,99

Mango

5. Oranje oorbellen van kralen – ASOS €24,99

ASOS

6. Kralenarmbanden – ASOS €12,49

ASOS

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.