Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 3 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 10 unieke haarstijlen met micro braids wil je vandaag nog proberen

Mensen die regelmatig box braids of cornrows dragen weten als geen ander hoeveel tijd erin gestoken moet worden om de prachtige haarstijlen te creëeren. Soms kan het wel eens acht uur of langer duren om de vlechten te maken – een hele opgave. Eerder schreven we al over box braids, nu delen we de mooiste looks met micro braids.

Deze prachtige looks met micro braids wil je proberen.

Looks met micro braids

Ondanks dat er wat tijd in gestoken moet worden en ze goed verzorgd moeten worden, zijn micro braids het zeker waard. De dunne vlechten zijn makkelijk te stijlen: ze zijn op te steken in een staart maar ook leuk om te dragen in een hoge knot. We hebben vijftien unieke looks die makkelijk zijn maar net die twist aan je look geven verzameld.

1. Naar de zijkant gevlochten

Klaar met die middenscheiding? Je look ondergaat al een hele verandering door al je micro braids naar één kant te vlechten.

2. Regenboog micro braids

Geef je braids een twist door ze een vrolijk kleurtje te geven. Wat vind je van deze regenboog micro braids? Obsessed is een understatement.

3. Bohemian

Creëer een natuurlijke look met meer textuur door gevlochten golfende lokken toe te voegen aan je braids.

4. Platinum blonde vlechten

We zijn verliefd op deze platinum blonde vlechtjes. We zien actrice Zoe Kravitz er ook regelmatig mee op de rode lopers en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Genoeg reden om deze uitdagende haarstijl eens te proberen, toch?

5. Hoge knot

Een andere makkelijke maar stijlvolle look met de vlechtjes is door ze in een hoge knot te doen. Wij zijn fan.

6. Mini micro braids

In tegenstelling tot celebrities als Nicki Minaj en Beyoncé, die regelmatig op de rode lopers verschijnen in box braids tot hun knieën, kunnen we voorstellen dat het soms best zwaar kan zijn om rond te lopen met de zware vlechten. Deze mini micro braids die net tot over de schouders komen is een perfect alternatief.

7. 90’s inspired micro braids

We zijn verliefd op deze 90’s inspired look met braids. Het is zeker de moeite waar deze half opgestoken haarstijl met side-swept pony te proberen.

8. Pigtails

Maak een middenscheiding en steek je micro braids op in twee schattige staarten. Een look die ons zeker doet denken aan vroeger, als je het ons vraagt.

9. Rode vlechtjes

De rode haarstijl met micro braids is dé trend van nu. Ook Zendaya weet daar alles van.

10. Vlechten met kralen aan de uiteinden

Haaraccessoires voegen meer toe aan je coupe dan je denkt. Geef je vlechtjes een twist door aan de onderkant kralen toe te voegen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.