Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 24 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Van gekleurde ringen tot statement oorbellen: dit zijn de sieradentrends voor komende lente

Sieraden zijn de perfecte items om je outfit compleet mee te maken, een simpele oorbel of een gouden armband kan namelijk al veel doen voor je look. Nóg leuker is ook dat we elk seizoen optimaal kunnen genieten van nieuwe sieradentrends.

Ook dit lenteseizoen zijn er genoeg toffe en stijlvolle trends die je niet wilt missen.

Sieradentrends lente 2021

Met het thuiswerken zijn we maar al te vaak te vinden in loungewear en natuurlijke make-up, wat allesbehalve erg is. Om comfy maar toch stijlvol die dagelijkse Zoom-meetings bij te wonen, zijn sieraden de perfecte accessoires. Ook voor een alledaagse outfit zijn sieraden alles wat je wilt gebruiken: ze maken je look af.

Ook dit seizoen zijn er weer stijlvolle en kleurrijke sieradentrends te vinden. Of je nu een mini- of maximalist bent, er zit zeker wat voor jou tussen. We hebben de beste trends verzameld.

1. Statement oorbellen

We zagen ze afgelopen jaar al veel voorbijkomen, en ook dit seizoen is de statement oorbel weer de grootste trend. Voor de maximalisten onder ons is de kleurrijke oorbel hét sieraad dat je wilt hebben. Niet alleen vallen je oorbellen enorm op, ze zijn ook nog eens goed te matchen met je outfit. Wanneer je een wat simpelere outfit draagt, komen de oorbellen het beste uit.

2. Kleurrijke kettingen

De lente staat in het teken van felle en vrolijke kleuren. Ook in kleding en sieraden komt dit weer terug, en dit jaar meer dan ooit. Geef je outfit een vrolijke twist met kleurrijke kettingen.

3. Van groot naar klein

Wanneer je meerdere gaatjes in je oren hebt is het wel zo leuk hier optimaal gebruik van te maken. Om je look een speelse twist te geven kun je ook grote ringen indoen en in de rest van je gaatjes kleine ringen doen.

4. Kleurrijke statement ringen

Dat het lenteseizoen weer volop in het teken staat van kleur en vrolijkheid, moge duidelijk zijn. Ook kleurrijke statement ringen is een sieradentrend die we steeds vaker voorbij gaan zien komen.

5. Grote ketting

De bijna chocker-achtige kettingen zijn terug, alleen dan gedipt in een ander sausje. Dit jaar gaan we grote gouden of zilveren kettingen veel voorbij zien komen. Wij zijn fan.

6. Kroonluchter oorbellen

Één ding is zeker: oorbellen maken je outfit compleet. Dit jaar zien we meerdere variaties van grote oorbellen voorbijkomen, onder andere de ‘kroonluchter oorbel’, aka de chandelier earrings.

7. Minimalistische look

Hoewel dit seizoen sieradentrends als statement oorbellen en ringen hot and happening zijn, maken minimalistische sieraden ook een opmars. Niemand minder dan Gigi Hadid weet hoe je de minimalistische sieraden het best kunt dragen.

8. Twee verschillende oorbellen

Twee dezelfde oorbellen? Veel te saai, we leven overigens in 2021. Dua Lipa laat ons zien hoe je de sieradentrend het beste kunt stijlen.

9. Hoe meer ringen, hoe beter

Ringen zijn één van de fijnste sieraden om te dragen, en deze lente zien we ze om elke vinger. Hoe meer hoe beter, toch?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.