Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

F1-coureur Fernando Alonso plaatst zwoele TikTok mét nummer van Taylor Swift, het internet wordt gek

Wat een slim social media team heeft F1-coureur Fernando Alonso. Vorige week gingen er een heleboel geruchten rond dat de 41-jarige Spanjaard zou daten met de newly single Taylor Swift. Veel Spaanse media schreven over het feit dat ze casual aan het daten waren en de memes vlogen binnen no-time heel het internet over. Fernando (en zijn social team) zijn zelf ook wel in voor een meme-achtige situatie en hebben daarom een hele passende TikTok geplaatst.

😂😂

Fernando Alonso plaatst TikTok met nummer van Taylor

Volgens het Amerikaanse roddelaccount Deuxmoi zien de Alonso een Swift elkaar nu ongeveer een week, maar zou het niet serieus zijn omdat ze allebei net pas single zijn. Toch is het een bijzondere combi, alleen al door het lengteverschil. Maar hey.. dat hoeft natuurlijk niks te zeggen. Fernando is momenteel helemaal op die TikTok-grind en plaatst regelmatig grappige video’s op het account. Ook hij heeft waarschijnlijk gehoord over zijn ‘romance’ met Taylor – en wij gaan nu wel heel sterk denken dat het alleen maar geruchten waren en dat hij daar nu op een grappige manier op inspeelt.

In de video, die ‘race week era’ heet, zien we Alonso op zijn telefoon scrollen, kijkt hij in de camera en geeft hij een knipoog. En dit alles op het nummer Karma van.. Taylor Swift! ‘Cause karma is my boyfriend Karma is a god, Karma is the breeze in my hair on the weekend’, horen we Taylor in een versnelde versie zingen. De clip is inmiddels al meer dan 2.5 miljoen keer bekeken en het staat pas 21 uur online. Je kunt wel zeggen dat mensen geïnvesteerd zijn in deze nieuwe combi. #FerTay is hot!

Bekijk de video hieronder:

@fernandoalonso

Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1

♬ karma sped up – ✨️j

“Never did we think in our Wildest Dreams this would happen”, reageert het officiele account van Formule 1. “WAIT DO YOU THINK HE HEARD THE RUMORS” reageert een fan. “WHOEVER THE ADMIN IS I LOVE YOU” reageert een ander onder de video. Agree!

Of het heel lekekr gaat met Taylor zelf is nog maar de vraag, ze stond namelijk geblesseerd op het podium. Waarom? Dat lees je hier.

Hallo festivalseizoen: 4 slaaptips voor meer energie overdag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.