Anne Smits
Anne Smits Celebrity 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift staat gewond op het podium tijdens haar Eras Tour

Taylor Swift is de laatste weken flink in het nieuws. Zo verbrak de 33-jarige zangeres na zeven jaar recent haar relatie met de Britse acteur Joe Alwyn. Ook gingen de geruchten rond dat Taylor aan het daten zou zijn met de 41-jarige Formule 1-coureur Fernando Alonso. Deze keer geen dateroddels over Miss Swift. De zangeres stond namelijk gewond op het podium tijdens haar show in Texas en dat bleef haar fans niet onopgemerkt.

Maar dat hield de zangeres niet tegen om alsnog een geweldige show neer te zetten.

Taylor Swift treedt op met wond aan haar hand

Taylor Swift zit midden in haar Eras Tour waarmee ze sinds 2018 weer voor het eerst optreedt. De zangeres pakt haar shows altijd groots aan en ook deze keer zorgt Taylor wederom voor een spectaculaire show, met onder andere verschillende kledingwissels en verrassende showelementen. De zangeres treedt op met maar liefst 44 nummers in verschillende tijdperken, oftewel Eras. Haar shows zorgen dan ook regelmatig voor opvallende gebeurtenissen. Van een statisch kapsel tot aan een wond aan haar hand.

De zangeres viel backstage over haar jurk

Tijdens Taylor’s optreden in Texas maakte een aantal fans zich zorgen of het wel goed ging met de zangeres na het zien van de wond op haar handpalm. Gisteren plaatste de zangeres een bericht op Twitter waarmee ze aangeeft dat het goed met haar gaat. De zangeres zegt in haar bericht dat ze backstage struikelde over haar jurk en zichzelf opving waarmee ze de wond heeft opgelopen. Niks aan het handje dus.

Just got to play 3 insane shows in Houston and I’m waking up smiling reminiscing about how much fun we all had. Loving this tour so much because of the passion these crowds put into it all – seriously can’t wait for Atlanta ☺️ PS for those asking how I cut my hand, I’m totally… pic.twitter.com/j3MK7twzdc
— Taylor Swift (@taylorswift13) April 24, 2023

Adele praat met James Corden openlijk over haar scheiding en raakt geëmotioneerd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.