Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift schijnt nu te daten met deze Formule 1-coureur, veel Twitteraars geloven er niks van

Een gevalletje ‘hadden wij niet zien aankomen’. Taylor Swift is weer single (na zeven jaar!) maar het lijkt erop alsof ze al weer wat vlammetjes voelt voor iemand. Taylor staat bekend om haar muzikale talent en haar catchy nummers maar ook een klein beetje om haar liefdesleven – ze heeft inmiddels al heel wat vriendjes gehad. De Amerikaanse gossip-pagina Deuxmoi heeft een tip gekregen over de nieuwe crush van Swift en ‘t is dit keer geen zanger, acteur of producer. Ze zoekt ze nu in de sportwereld… In de Formule 1 om duidelijker te zijn.

Taylor Swift date volgens geruchten met déze Formule 1-coureur

De crush van Tay is niemand minder dan Fernando Alonso. De 41-jarige spanjaard rijdt dit jaar voor Aston Martin en dat gaat eigenlijk reuze goed. Niet zo gek ook dat hij (opnieuw) de aandacht trekt. Hij heeft al twee wereldkampioenschappen gewonnen en hij is nu een goede en uitdagende tegenstander voor onze eigen Max Verstappen. Taylor ziet hem dus ook wel zitten en niet alleen om zijn goede raceresulaten. Ze schijnen nu een week te daten, volgens Spaanse media. Ook roddel-account Deuxmoi heeft al anonieme tips binnengekregen en vaak kloppen deze ook.

Verwarring

Toch geloven heel veel mensen niet dat dit waar is. “Taylor probably doesn’t even know who fernando alonso is 😭”, reageert een verwarde F1-fan op Twitter. Ook worden er al veel memes gemaakt over het lengteverschil tussen de twee. Mocht je de memes willen zien, kan je natuurlijk even lekker gaan scrollen op Twitter.

Wel heeft Alonso het behoorlijk druk met zijn raceschema en is Miss Swift bezig met een tour, dus wij weten ook niet helemaal hoe geloofwaardig dit is. Maar.. time will tell. Mocht dit waar zijn dan zijn we wel heel erg benieuwd naar wat voor nummers er uit deze romance gaan ontstaan.

Harry Styles geeft ex-vriendin Taylor Swift een boks en het internet gaat los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.