Britta van Aggele
Britta van Aggele Bizarre Bekentenis 31 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Fleur (21): ‘De jongen waarmee ik date heeft een hele rare gewoonte als hij klaarkomt’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week horen we het verhaal van Fleur*, die zich verbaast over de rare gewoonte van de jongen waarmee ze date.

‘De jongen waarmee ik date heeft een hele rare gewoonte als hij klaarkomt’

“Ik ben nu al vier maanden aan het daten met een jongen en ik vind hem ontzettend leuk, want niet vaak voorkomt eigenlijk. Ik ben daarom ook super blij dat ik eindelijk een leuk iemand ben tegengekomen. We hebben dezelfde humor, kunnen het goed vinden met elkaars vrienden en hebben het eigenlijk altijd gezellig samen. Ik ben niet iemand die zomaar intiem kan zijn zonder dat ik diegene echt leuk vind, dus we besloten eerst casual te daten voordat we verder gingen. Hij gaf aan dat hij dat geen probleem vond en daar was ik erg blij mee. Ook dit kom je tegenwoordig voor mijn gevoel namelijk niet meer vaak tegen. Maar laatst besloten we all the way te gaan, maar toen gebeurde er iets opmerkelijks. Hij heeft namelijk een nogal rare gewoonte als hij klaarkomt.”

Klaarkomen

“Ik dacht de eerste keer dat het gewoon een ongelukje was en aangezien ik hem zo leuk vind besloot ik hem niet zomaar te dumpen. Maar ik vind het toch wel een beetje vreemd en vies. Elke keer als hij klaarkomt poept hij namelijk een beetje. Toen we de eerste keer seks hadden gebeurde het en ik schrok er best wel van. Ik wees hem erop dat hij gepoept had, maar dit leek hem niet echt te verbazen. Wel kon ik zien dat hij zich ervoor schaamde.”

Gewoonte

“Ik laat niet vaak iets onbesproken, dus ik vroeg hem waarom het precies was gebeurd? Kon hij het echt niet meer ophouden ofzo? Iedereen kan natuurlijk wel eens wat gênants overkomen, maar het bleek geen ongeluk te zijn. Hij vertelde mij dat dit hem elke keer overkomt als hij klaarkomt en dat hij het niet kan tegenhouden. Toen ik vroeg of hij wist waardoor het kwam zei hij dat hij vroeger zichzelf altijd bevredigde als hij naar de wc ging, omdat er altijd iemand thuis was. Nu denkt hij dat de twee handelingen op de een of andere manier aan elkaar gekoppeld zijn, waardoor hij elke keer als hij klaarkomt onbewust ook poept. Ik kon het haast niet geloven, maar de tweede keer dat we seks hadden gebeurde precies hetzelfde. Ondanks dat ik hem ontzettend leuk vindt, weet ik niet of ik hiermee kan dealen. Ik word er eerlijk gezegd een beetje beroerd van. Wat moet ik doen?”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.