Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 30 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit populaire product van Sol de Janeiro trekt volgens TikTok spinnen aan

Ben jij als de dood voor spinnen? Dan is het nu tijd om op te letten. Op TikTok gaan er namelijk massaal speculaties rond dat dit populaire product van Sol de Janeiro spinnen aantrekt.

Ja, dat lees je helaas goed…

Product van Sol de Janeiro trekt spinnen aan

Al het hele jaar zijn mensen in de ban van de producten van Sol de Janeiro. Ze zouden overheerlijk moeten ruiken en dat is ook het geval. Daarnaast zou je van de huidverzorgingsproducten een heerlijke zachte huid moeten krijgen en dat lijkt, na het checken van verschillende reviews, ook het geval te zijn. Niet zo gek dus dat de producten van dit populaire merk uit de schappen vliegen.

Het merk komt dan ook met veel nieuwe producten, maar daar lijkt nu iets mee mis te gaan. De DELÍCIA DRENCH™ BODY BUTTER van Sol de Janeiro zou volgens een review op Sephora.com spinnen aantrekken. En niet zomaar spinnen, maar wolfspinnen. En als je dacht dat we daar in Nederland geen last van hebben, heb je het helaas mis. Sinds 2007 komen ze ook in Nederland voor…

TikTokkers gebruiken lijnzaad als ‘natuurlijke botox’, maar werkt dat echt?

Review

Volgens de geplaatste review trekt één ingrediënt in deze nieuwe crème van Sol de Janeiro de spinnen aan. De gebruiker werd volgens haar eigen woorden zelfs achtervolgt door een wolfspin, terwijl ze deze eerst nooit tegenkwam. En nadat ze stopte met het gebruiken van de crème kwam ze geen spin meer tegen.

Natuurlijk zorgt dit voor de nodige ophef op het internet en mensen gingen op onderzoek uit. Zo werd er op Reddit benoemd dat iemand ging testen of de crème echt wolfspinnen aantrekt en daar kwam het volgende uit. Volgens haar zag ze ook meerdere spinnen tijdens het dragen van het product. Daarnaast had ze wat crème op een papiertje gedaan om te testen of de spin daar op af zou komen en je raad het niet: volgens de update kwam er inderdaad een spin af op de crème op het papiertje.

Reacties

Sindsdien gaat het internet helemaal los over deze ontdekking en mensen reageren massaal. Zo schrijft iemand op TikTok: “It’s entirely possible, I’ve noticed that when I put on a certain perfume I get chased by wasps… It always happens to me with sweeter fragrances..”

Andere TikTok-gebruikers zien vooral de lol in van deze speculaties. Zo schrijven ze: “perfect gift for your enemies”, “Sol de Janeiro marketing team must be having a day 💀” en “Hmmm gift for your MIL?? 😂” Of de crème echt stoffen bevat die spinnen aantrekken is niet bekend, maar één ding is in ieder geval zeker: veel mensen durven dit product nu niet meer te kopen. Zou jij het nog durven?

@shrimpeez

#greenscreen “Use this Cream and you will be a Spider Queen” #spidercreme #spidercream #soldejaneiro #sephora #fyp #spiders #scienceexperiments

♬ Carmen Habanera, classical opera(1283412) – perfectpanda

Alles over de dermaroller: het apparaat voor een glazen huidje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.