Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 10 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Florence Pugh en Cilian Murphy verrassen filmpubliek met naaktscènes in Oppenheimer

De hele wereld wacht op de première van Barbie, maar Oppenheimer komt op dezelfde dag uit. Er is ook een hele discussie gaande; gaan we eerst Barbie zien of Christopher Nolans Oppenheimer? Misschien maken we de keuze makkelijker voor je, want in een stuk uit The Guardian blijkt dat er naaktscènes te zien zullen zijn met Florence Pugh en Cilian Murphy in de hoofdrol.

Oppenheimer

De film gaat over het onstaan van nucleaire bommen, gemaakt door J. Robert Oppenheimer. Het verhaal zit vol spanning, mannen die tegen elkaar schreeuwen en ga zo maar even door. Een extra verhaallijn die we volgen naast dit geheime project, is die van het liefdesverhaal van Oppenheimer en Jean Tatlock. Tatlock wordt gespeeld door Florence Pugh en daar zullen we dus ‘t een en ander mee gaan zien. Kleine side note: Pugh speelt dus níet de vrouw van Cilian, dat is Emily Blunt. Volgens The Guardian kunnen we prolonged full nudity verwachten. Verrassend, want de films van Christopter Nolan staan niet bekend om de seks en interesse in relaties. Maar nu dus wel – de film krijgt zelfs een R rating en een waarschuwing voor seks en nudity.

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Het bloedstollende verhaal

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man J. Robert Oppenheimer, de theoretisch natuurkundige die hielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens. Dit verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en maakt het daarom nóg extra spannend. De film is duister, zit cinematisch prachtig in elkaar en zit vol met sterren. Denk aan Cilian Murphy, Florence Pugh (zoals hierboven dus te lezen is), Robert Downey Jr en nog veel meer.

Vanaf volgende week woensdag te zien, we zijn benieuwd. Alle fans van deze twee verzamelen; het belooft een goede film te worden.

Dua Lipa slaat de plank volledig mis met doorschijnende Barbie-outfit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.