Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 28 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze essentials moet iedere vrouw in haar garderobe hebben en zo draag je ze

Hoewel er stijlvol uitzien het afgelopen jaar misschien minder aan bod is gekomen (hallo joggingbroek en leggings), komt er ook weer een tijd dat we letterlijk alles uit de kast gaan trekken. Nu is het zo dat je stijl niet kunt kopen, maar er zijn wel een aantal essentials die jij in je garderobe móet hebben om er stijlvol uit te zien.

Welke dat zijn? We vertellen het je en geven direct tips hoe je ze draagt.

Essentials in jouw garderobe

Iedereen heeft natuurlijk een eigen, persoonlijke stijl. De één draagt meer kleur, de ander houdt van basic items. Het is belangrijk om na te denken wat jouw persoonlijke stijl is voordat je je garderobe gaat vullen met essentials. Wel zijn er natuurlijk stukken die bij iedere stijl passen en in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Nog meer goed nieuws: deze essentials zorgen er altijd direct voor dat je er stijlvol uitziet.

1. Blazer

De blazer is een stuk waar we nooit genoeg van kunnen krijgen. Hij kan gedragen worden met een bijpassende pantalon als een pak, oversized voor een boyish look of juist met een accent op de taille door een riem te dragen. De blazer hoort letterlijk in iedere garderobe thuis (in veelvoud) en is verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren waardoor hij ook bij iedere stijl past. De blazer maakt iedere outfit helemaal af, hoe je hem ook draagt en is dus een absolute essential in jouw garderobe.

2. Zijden sjaal

Ook de zijden sjaal is een stuk dat je op allerlei manieren kunt dragen. Zowel als hoofddeksel waarbij je hem naar achter of onder je kin kunt knopen, als haarsieraad of juist om je nek. Ook kan de zijden sjaal als top worden gedragen in de zomer en is het een veelzijdige essential die in jouw garderobe thuishoort. Het fijne aan de zijden sjaal is dat je hem op allerlei manieren kunt dragen en dat ook dit item in alle kleuren te verkrijgen is.

3. Coltrui

Hoewel de zomer er hopelijk snel aankomt, is de coltrui het perfecte stuk om laagjes mee te creëren. Je draagt hem in allerlei kleuren en stijlen, met print of juist als een rustig stuk om je outfit mee af te maken. De coltrui draag je onder een spencer, blouse, blazer of jurk en is er in alle soorten en maten. Zo kun je gaan voor een bredere, gebreide kraag of een dunne coltrui. Draag je hem met een chique look, dan maakt het je outfit af maar de coltrui is ook perfect voor een dag in sweats.

4. Grote oorbellen

Een outfit maak je natuurlijk helemaal af met de juiste accessoires. Draag je graag basic stukken? Dan zijn grote oorbellen een absolute essential in jouw garderobe. Ze maken een outfit direct stijlvol en zorgen voor een extra touch. Heb je juist een drukkere stijl? Ook dan maken grote oorbellen je outfit helemaal af, kies voor een statement ear cuff of juist voor meerdere ringen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.