Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 13 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Waarom wij vanochtend al 4 keer gehuild hebben na het zien van deze Oscars-beelden

Wij houden van award season. Al die shows vol pracht en praal en met al het talent uit Hollywood.. ja, daar gaan we lekker op. Gisteravond was het tijd voor dé prijsuitreiking van het jaar, namelijk The Oscars. Alle sterren zagen er weer prachtig uit maar wat nóg mooier was, waren de reacties van de winnaars. Wij hebben inmiddels al een aantal traantjes weggepinkt tijdens de bedankspeeches en jij gegarandeerd ook na het zien van deze beelden.

The Oscar goes to..

Brendan Fraser wint beste acteur

Misschien ken je ‘m nog wel uit de films George Of The Jungle of The Mummy.. Brendan Fraser is een tijdje uit beeld geweest en maakt nu zijn grote comeback in de ontroerende film The Whale. Hij kwam behoorlijk wat kilo’s aan én droeg een enorm zware prosthetics om zijn hoofdrol goed neer te kunnen zetten. De film gaat over een leraar Engels die zich geheeft afgezonderd en die alleen woont in de nasleep van een tragedie. Hij probeert opnieuw contact te maken met zijn tienerdochter voor een laatste kans op verlossing. Brendan won gister een Oscar voor zijn rol in The Whale en dit was traantje #1 voor ons.

Ke Huy Quan wint beste mannelijke bijrol

Ke Huy Quan speelt in Everyting Everywhere All At Once en wint de hoofdrol voor beste mannelijke bijrol. De sci-fi actiefilm gaat over Evelyn, die een wasserette in de VS runt en daarnaast een rustig leven leidt met de gebruikelijke issues. Ke Huy is zichtbaar ontroerd als hij wint en denkt nog even aan zijn moedertje terwijl hij op het podium staat. Dit is traantje #2.

Jamie Lee Curtis wint beste vrouwlijke bijrol

Ook Jamie Lee Curtis wint een prijs voor haar rol in Everyting Everywhere All At Once en ook zij kan het maar niet geloven dat ze een prijs heeft gewonnen.

John Travolta doet emotionele ode aan Olivia Newton-John

En dan nog heel wat extra traantjes.. want John Travolta denkt nog even terug aan de bijzondere vakmensen die niet meer onder ons zijn. Natuurlijk refereert hij aan Olivia Newton-John en krijgt hij het even moeilijk als hij ‘Hopelessly Devoted’ uitspreekt. Daarnaast heeft John zelf heel wat ellende gekend, ook zijn vrouw en zoon leven niet meer. Doet ‘ie toch maar even zo op dat podium.

Iconic! Een fotograaf valt op de loper van de Academy Awards en niemand minder dan Lady Gaga helpt hem

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.