Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

French Glossing en French Balayage zijn trending dit najaar – en zo ziet dat eruit

Deze herfst doen we ons haar op z’n Frans. Heb je al eens gehoord van French Glossing of French Balayage? Deze classy haarstijlen zijn het helemaal en wij laten je zien wat je mag verwachten van zo’n kapsel. De beste kappers van de Benelux deelden hun interpretatie van deze coupe en wij zijn verkocht.

Het klinkt fancy en ziet er ook nog eens heel stijlvol uit.

French Glossing en French Balayage zijn trending dit najaar

Als we ‘balayage’ horen, dan denken we aan de haarstijl die 2019 domineerde. Maar guess what? De balayage is terug van weggeweest op een verfijnde manier. L’Oréal Professionnel roept de French Balayage in het leven en wij zijn verliefd op deze haarstijl.

Wat is French Balayage?

Als je houdt van dat sunkissed effect op je haar, dan is de French Balayage iets voor jou. Bij French Balayage wordt de verf in een V-vorm aangebracht, waardoor de oplichting al bij de aanzet begint, maar verder ontwikkelt in de punten. Deze techniek zorgt voor een natuurlijk overloop van kleur, waardoor het haar er niet ‘geverfd’ uitziet.

En bij French Balayage hoort French Glossing: een behandeling die ervoor zorgt dat jouw lokken glanzen. Wij zeggen ‘JA’ op dit kapsel dit najaar.

De beste kappers van de Benelux showen hun French Balayage

Het supporten van nieuw talent is belangrijk in ieder vakgebied, zo ook in de kappersbranche. Ieder jaar organiseert L’Oréal Professionnel de Style & Colour Trophy, gepresenteerd door Leco van Zadelhof. Dit jaar werden er meer dan 200 inschrijvingen ontvangen waaruit 23 semi-finalisten werden gekozen. Tijdens het BELUX Gala op 31 mei en het Nederlandse Gala op 7 juni, werden de 11 Benelux finalisten door de vakjury en het publiek verkozen.

Elf topkappers gaan de strijd aan om de titel en dit jaar staat er één kapsel centraal: de French Balayage. Deze kan in alle kleuren worden uitgevoerd, op kort of lang haar. Dit zijn de mooiste kapsels uit de strijd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.