Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Friends-fan spot een gewoonte van Jennifer Aniston en nu hoor je het voor altijd

Er zijn enorm veel dingen iconisch aan Rachel Green uit Friends. Haar kledingstijl roept aan alle kanten 90’s, haar knipperlichtrelatie met Ross en hun “breaks” en niet te vergeten haar iconische kapsel waar iedereen om vroeg bij de kapper. Maar nu zijn fans achter een nieuwe gewoonte van Jennifer Aniston gekomen en als je het eenmaal gehoord hebt, is het moeilijk om het niet meer te horen.

Bijna twee decennia na de eerste aflevering van Friends, plaatst een fan een TikTok-video over de gewoonte.

Jennifer Aniston: TikTok over haar gewoonte

Door de lockdown kijken we meer Friends dan ooit. En dat zorgt er ook voor dat we beter gaan kijken naar de afleveringen. Zo kwamen we er eerder achter dat Matthew Perry’s echte vader in de serie speelt. En nu is het een gewoonte van Jennifer Aniston, waarmee ze elke zin die Rachel Green uitspreekt start. Voor veel fans is het moeilijk om het daarna niet meer te horen.

TikTok-gebruiker @cts.trphe kwam achter haar gewoonte en vroeg zich af of andere mensen het ook zouden horen. “So technically this isn’t a trope but what I’m about to say is going to ruin your life, especially if you are a big fan of the show Friends,” zei @cts.trphe in de video. Er wordt nog eens gewaarschuwd in de video. “If you are a big fan of the show, I’m begging you, scroll away, because I’m going to ruin your life.”

Rachel Green in Friends

Het is misschien een beetje dramatisch, maar wij horen het nu ook iedere keer. In de video zien we dat Jennifer Aniston een tic heeft die ze aan het begin van elke zin doet. Het is heel specifiek en het is dan ook erg moeilijk om het niet meer te horen als je het eenmaal hebt opgemerkt. In de TikTok-video zien we een compilatie van de eerste zinnen van Rachel Green aka Jennifer Aniston.

Sommige fans hebben benadrukt dat ze dachten dat het bij het karakter hoort. In de reacties onder de video lezen we, “I thought it was just acting? To indicate that the character is uncomfy. She only seems to do it in situations that are a little awkward.” Het is niet de eerste keer dat de gewoonte van Jennifer Aniston wordt uitgelicht. De TikTok-video is namelijk een klein deel van een langere YouTube-compilatie uit 2019. Sommige fans merkten het al eerder op in de jaren negentig.

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

♬ original sound – cts.trphe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.