Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze Friends-ster heeft zijn excuses aangeboden omdat hij een ‘asshole’ was op de set

Het is meer dan 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van Friends verscheen en toch leren we nog steeds nieuwe dingen op de serie. Recentelijk ontdekten we dat de vader van Matthew Perry een rol had in de serie, nu heeft een Friends-ster verklapt dat hij eigenlijk een “asshole” was op de set.

Ook biedt hij zijn excuses aan de rest van cast en crew aan.

Op de set van Friends

Het blijkt dat deze Friends-ster dus zeker geen lieverdje was op de set van de serie. Nu, meer dan twintig jaar later, biedt hij zijn excuses aan. Het gaat om niemand minder dan acteur Fisher Stevens, die Phoebe’s vriendje Roger speelde in seizoen 1. Hij spreekt uit dat hij best een “dick” was op de set en biedt zijn excuses naar de cast en crew aan.

Tijdens PeopleTV’s Couch Surfing Show, is Stevens open over die periode, “At that moment in my career, I had never done a sitcom before. I had never heard of Friends because it was just the beginning of the show and I didn’t watch TV at the time much.” Hij leerde zijn teksten en vloog naar Los Angeles, toen hij erachter kwam dat het script herschreven was. Daar was hij op zijn zachtst gezegd not amused over.

Excuses

Hij legt uit, “Because that’s what sitcoms did. And I didn’t know that. I was kind of an asshole, I have to admit. Because I’m like, ‘What do you mean? So I have to relearn lines that you’ve written that are worse than what you’d originally written?’ Yeah, I was a dick.”

Finally – Er is een datum voor de Friends-reünie bekend en het is sneller dan je denkt

Ook geeft hij toe dat hij geen contact heeft gehouden met de rest van de cast en crew. “I’ve rarely seen any of those people on Friends again, but I’m sure if you asked them about me, they would go, ‘What a New York snob.'” Als hem gevraagd wordt of hij zijn excuses wil aanbieden aan Jennifer Aniston en de rest van de Friends-cast, zegt hij, “Yeah, I’m sorry guys. I’m sorry I was a dick to you all. I apologise. I was bad, I was wrong.”

friends excuses
NBC Universal / Warner Bros

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.