Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Miley Cyrus gaat van een mullet naar een bowl cut en showt hem tijdens Super Bowl

Het is de dag na Super Bowl en dus gaan we alles bespreken wat er gisteren gebeurde bij het grootste evenement van het jaar. Eerder bespraken we al alles over het optreden van The Weeknd, nu bespreken we de haartransformatie van Miley Cyrus. Ze ging van een mullet naar een bowl cut.

En dat werd tijd, want Miley had haar mullet al sinds de zomer.

Miley Cyrus heeft nieuw kapsel

Als je het kapsel van Miley Cyrus niet zo nauw volgt als wij (het is je vergeven), zijn er een paar dingen die je moet weten. Miley is al een tijdje aan het teasen met een haartransformatie, nadat ze haar mullet-kapsel al sinds de zomer droeg. Eerst postte ze een selfie voor het slapengaan, waarop ze haar haar in een knot bond. Toen was er nog een selfie in bad, waarop ze haar haar glad naar achteren had en buiten beeld liet.

Van glitterjurken tot punk: de beste outfits van Miley Cyrus op de rode loper

Hoezeer we ook van Miley’s kapsel houden, er kwam verandering aan. En die is er nu, op de maandag nar Super Bowl. Miley gaat namelijk een stapje verder en kiest dit keer voor een bowl cut. Tijdens de Super Bowl was Miley’s pony opgevuld tot een volle, blokachtige pony tot halverwege haar voorhoofd. Haar pony gaat nu diagonaal over haar gezicht en vloeit over in de lengtes van haar haar.

Super Bowl

Miley Cyrus kiest dus voor een bowl cut voor de Super Bowl, hoe ironisch. Tijdens haar optreden droeg ze een co-ord set van zwart leer met roze details. Ze kleedde zich als een cheerleader en droeg zelfs kniebeschermers en hoge boots. Tijdens haar show zagen we haar ook op een motor en verscheen ze samen met Billy Idol op het podium. Ze plaatste een foto van hen samen op Instagram met de caption, “Who’s my Superman? @BillyIdol DUH! It’s a nice day for a white wedding! 💒☠️”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.