Emma Toussain
Emma Toussain Fashion Week 23 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Deze nieuwe it-bag werd gister gepresenteerd tijdens Milan Fashion Week: wij vertellen je er alles over

Het is weer fashion week season: momenteel zit heel Milaan vol met goedgeklede mensen omdat de Italiaanse modehuizen hun nieuwste collecties laten zien aan. Denk natuurlijk aan Fendi en Prada én Furla. Dat laatste merk heeft een nieuwe tassencollectie gelanceerd en de kans is groot dat dit de nieuwe it-bag gaat worden.

Furla tijdens MFW

Het Italiaanse merk Furla onthult de nieuwe Nuvola-tas tijdens de Milan Fashion Week en kiest de Rimessa dei Fiori in Brera als thuisbasis.  De Nuvola is verkrijgbaar in verschillende varianten: grotere hobotassen, buckets en schoudertassen. Alle modellen zijn gemaakt van soepel leer, zoals eigenlijk alles bij Furla’s wordt gemaakt. Het kleurenpalet varieert van grijstinten en wit tot het felste knalroze wat je in tijden gaat zien.

Kijk hieronder naar de voorbeelden:

Furla
Furla

De prijzen liggen tussen de €395,00 – €495,00 dus dat is ook veel beter te doen dan een een tas van Prada.

Nog meer trends

Dat de zichtbare string in 2022 was, wordt de zichtbare bh in 2024. De sterren en mode-iconen in de straten van Parijs, Cannes en Kopenhagen bewijzen ons dat de zichtbare bh niet tacky is, maar juist hartstikke stijlvol.

In een tijdperk waar hyperfeminity en girlhood op de voorgrond staan, is het ook belangrijk dat alle elementen van het ‘vrouw zijn’ gezien mogen worden. Zo ook het dragen van een bh. Want deze verhullen, dat is erg 2023.

In gesprek met het Head of Design van lingeriemerk Primadonna: ‘De schoonheid van een vrouw komt niet uit perfectie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.