Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Post 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze fiets wil je hebben: G-Star RAW en SUPER73 slaan de handen ineen voor een bizarre limited edition fatbike

In het kader van toffe samenwerkingen: G-Star RAW en SUPER73 teamed up voor een limited edition fatbike en een denim fietstas. Jep, een fietstas is nog nooit zo gaaf geweest. Om deze samenwerking te vieren organiseren ze cityrides in vijf bruisende steden en wij vertellen je hier meer over.

G-Star RAW maakt fietstassen in één klap happening.

G-Star RAW en SUPER73 slaan de handen ineen voor een bizarre limited edition fatbike

Fatbikes zijn het vervoersmiddel van dit moment, vooral in de grote steden zie je ze overal. En wij snappen wel waarom, want deze snelle fietsen brengen je binnen no time waar je moet zijn. SUPER73 staat bekend om hun stoere bikes en besluit er nog een schepje bovenop te doen in deze samenwerking met G-Star RAW.

G-Star RAW

Om de samenwerking af te trappen organiseren zij cityrides in Rotterdam, Kaapstad, New York, Berlijn en Tokio. Hoe vet? In deze steden verzamelden ze een fijne groep locals, met wie zij de straten van deze steden veroveren. Deze groep lokale creatievelingen onthult tijdens hun ride de best bewaarde geheimen van de stad. Van mooie uitkijkpunten tot onbekende plekken om te feesten: ze rijden van het ene avontuur naar het andere op hun SUPER73-fietsen.

Marzy Lovejoy, een zangeres, model en schrijfster uit New York, is een van de talenten waarmee wordt samengewerkt. Lovejoy’s fietscommunity groeide enorm, nadat zij startte met de organisatie van fietstochten om zwarte vrouwen te empoweren. Voor deze samenwerking showt zij – samen met haar squat – haar favoriete plekken in the Big Apple. De eerste aflevering van G-Star x SUPER73 komt vandaag online.

De denim fietstas

Als we denken aan een fietstas, dan denken we aan zo’n vinyl ding waar vrouwen van 60+ hun boodschappen in vervoeren. Handig, maar niet echt *aesthetically pleasing*. Daar brengt G-Star nu verandering in, want met deze denim fietstas til jij jouw fatbike naar a whole other level. Het ovale ontwerp kan worden vastgemaakt aan verschillende onderdelen van de fiets of cross body gedragen worden.

Voor €149,99 scoor je deze fietstas in de shop van SUPER73. Liever geen geld uitgeven? Houd dan @gstarraw goed in de gaten, want er komt ook een winactie aan.

Oh hallo perfecte jeans: G-Star RAW lanceert een nieuwe boyfriend-collectie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.