Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Een ode aan het TikTok-account van Kylie Jenner ter ere van haar 25ste verjaardag

De jongste Jenner-telg mag vandaag 25 kaarsjes uitblazen! Kylie mag dan ‘nog’ maar 25 jaar zijn, ze heeft al heel wat bijzondere dingen meegemaakt. Zo was ze op jonge leeftijd al te zien in Keeping Up With The Kardashians en begon ze in 2014 Kylie Cosmetics, toen ze nog maar 17 jaar oud was. Inmiddels heeft ze zo’n net worth van 900 miljoen dollar en staat ze dan ook in de Forbes-lijst.

Daarnaast heeft ze een relatie met rapper Travis Scott én is hun gezin uitgebreid met dochter Stormi en zoontje.. #niemandweetnogwatzijnnaamis. Very impressive, als je het ons vraagt. Daarnaast is Kylie tegenwoordig ook héél actief op TikTok en dat vinden haar fans dan ook maar al te leuk.

Ter ere van haar 25ste verjaardag zetten wij een aantal van deze nieuwe TikTok’s op een rijtje.

Kylie Jenner turns 25

Met haar 45.5 M volgers op TikTok heeft ze (hoe kan het ook anders) een groot bereik. Net iets minder dan op Instagram, waar ze dagelijks 365 miljoen volgers aanspreekt. Toch kan je op TikTok nét iets meer persoonlijkheid laten zien dan op Instagram en dat vinden haar volgers dan ook extra leuk. Helemaal omdat Stormi ook regelmatig in haar video’s verschijnt.

Zelfs de kleine baby #zondernaam heeft al een aantal keer zijn voeten (?) laten zien. Kylie houdt hem tot nu toe uit de schijnwerpers – kunnen ze er straks weer een groot moment van maken als we eindelijk te weten komen hoe het jongetje heet. Maar dat maakt haar video’s niet minder leuk om naar te kijken! Dussss.. omdat miss Kylie Jenner vandaag 25 wordt zetten we haar leukste TikToks op een rijtje.

@kyliejenner

kris collection round 2? ;) @kyliecosmetics

♬ Janrah – $avannah Hannah

@kyliejenner

♬ COVER GURL – Shelbs

@kyliejenner

🤣😍

♬ original sound – Leeza

@kyliejenner

this was fun lol

♬ original sound – Kylie Jenner

@kyliejenner

stormis first tik tok 🤣

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

@kyliejenner

i’m convinced you either loooooove mayo or absolutely hate it

♬ original sound – Kylie Jenner

@kyliejenner

🤍⛈ snack challenge.

♬ original sound – Kylie Jenner

@kyliejenner

favorite Met because it meant the most 🤍🙏🏼 thank you to the entire Off White team for this very special night.

♬ As It Was – Harry Styles

We zullen vandaag ook nog wel heel wat extravagante content te zien krijgen op waarschijnlijk Instagram én TikTok. Wij houden het in de gaten, want het is toch wel genieten om naar te kijken. Een soort guilty pleasure.

Babynews! Khloé Kardashian is voor de tweede keer moeder geworden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.