Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Geel dragon fruit werkt blijkbaar als een natuurlijk laxeermiddel en TikTok gaat compleet los

We hebben er allemaal wel eens last van: pijn in onze maag en we kunnen maar niet goed naar de wc. Super vervelend, maar soms is er gewoon niks aan te doen. Maar TikTok heeft daar nu een oplossing voor gevonden. Gebruikers van het platform zijn er namelijk achtergekomen dat geel dragon fruit als een natuurlijk laxeermiddel werkt.

En gebruikers laten massaal weten dat het maar al te goed werkt.

Geel dragon fruit is een natuurlijk laxeermiddel

Het begon allemaal met de video van TikTok-gebruiker Halley Kate. In deze video vertelt ze hoe lekker ze het fruit vindt en dat het smaakt naar peer en ananas. Wat ze toen echter nog niet wist is dat geel dragon fruit, ook wel bekend als honey dragon fruit, een natuurlijk laxeermiddel is. Maar hier kwam ze gauw genoeg achter…

In een andere video geeft ze namelijk aan dat ze diezelfde dag nog naar de wc moest rennen door dit fruit. Toch legde zij nog niet de connectie met het fruit, totdat ze de reacties op haar eerste video bekeek. Ze vertelt dat ze op gegeven moment zelf twee dragon fruits per dag at en dit had flinke gevolgen voor haar stoelgang. De pitjes van een gele dragon fruit zitten namelijk vol met voedingsvezels die werken als een natuurlijk laxeermiddel. Oeps!

@halleykate

SO GOOD

♬ original sound – halley

@halleykate

♬ original sound – halley

Al gehoord van ‘corecore’? Dit is misschien wel de meest serieuze trend op TikTok

Reacties

Hoewel Halley niet leek te weten wat voor effect gele dragon fruit op je heeft is zij vrijwel de enige. In de comments onder haar video gaat het namelijk helemaal los en mensen zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een volger: “HAHAHAHA IM HERE AFTER SEEING THE VIDEO SHE MADE AFTER THIS REALIZING ITS A NATURAL LAXATIVE.”

Andere volgers schrijven: “Girl those seeds have a laxative affect haha don’t eat more than one at once!”, “That stuff has me on the toilet for an hour minimum” en “I ate half of one today and oh my goodness. I’m glad I’m home.” En naast dat de video’s van Halley ontzettend veel reacties krijgen reageren sommig

e fans in een eigen video door ook een gele dragon fruit te eten. En over één ding zijn ze het allemaal eens: het is belangrijk dat je dicht bij het toilet blijft na het eten van dit stuk fruit.

@irisbeilin

#yellowdragonfruit detox 😶‍🌫️omge try it at your own risk 💨🚽 #food

♬ original sound – Irisbeilin

@kaymarie2224

How long does it take to make you go cuz mines didnt kick in until 48 hours later had me sweating, shaking grabbing the wall, asking God for mercy all in one sitting i feel clean #yellowdragonfruit#death#run#donttrythisathome#trynewthings

♬ original sound – 𝑨𝒏𝒏-𝒎𝒂𝒓𝒊𝒆🌸

@queenihana

#greenscreenvideo #yellowdragonfruit

♬ original sound – ihanabrown

TikTok is compleet obsessed met de Canon G7X en dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.