Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Gerard Pique praat voor het eerst openlijk over zijn scheiding van ex Shakira

Na een break-up song en een Valentijn-video heeft Shakira even genoeg gehad van het uithalen naar ex Gerard Pique. Na tien maanden heeft de voetballer zich dan eindelijk uitgesproken over de zangeres en hun slordige scheiding.

Break-up drama, who?

Gerard Pique spreekt zich eindelijk uit over scheiding van Shakira

Het leven ging de afgelopen maanden niet echt over rozen voor Gerard Pique. Na tien maanden te hebben gezwegen spreekt de voormalige voetballer zich dan eindelijk duidelijk uit over de scheiding en de gebeurtenissen die volgden. Heel simpel gezegd is hij tevreden met alle veranderingen die hij in de afgelopen maanden heeft gemaakt. Dan hebben we het over zijn nieuwe vriendin, het jongleren met de scheiding en de kinderen en een goede vader zijn.

Een slordige scheiding

Shakira en Pique ontmoetten elkaar op de set van Shakira’s muziekvideo voor het welbekende FIFA nummer Waka Waka (This Time For Africa). In 2011 brachten ze naar buiten dat ze een relatie hadden, maar in juni van 2022 kwamen ze echter met het nieuws dat ze zouden scheiden. In een statement schreven ze samen: “We regret to confirm that we are seperating. For the well-being of our children, who are our highest priority, we ask you to respect our privacy”. Echter bleef de scheiding niet lang privé toen Shakira in haar nieuwe nummer Monotonía flink uithaalde naar haar ex. Daar bleef het niet bij, want in een Valentijn-video gooide ze opnieuw roet in Gerards eten – talk about a messy break-up.

”Gewoon gelukkig”

In een gesprek met El Pias maakte hij een kort statement over hoe hij nu in het leven staat:“I keep doing what I want. The day I die, I will look back and hope I have always done what I wanted. I want to be faithful to myself. I’m not going to spend money cleaning up my image”. Luid en duidelijk, dat is Pique zeker. Een break-up song of video zit er dus waarschijnlijk niet in vanuit Gerard, maar of we daar nu ook zo blij van worden is nog maar de vraag.

Heeft Alix Earle een nieuwe liefde? Zelf hint ze er wel naar deze TikTok

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.