Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 22 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit is waarom er geen video’s meer verschijnen op het iconische TikTok-account van North West

Herinner jij je de hilarische video’s op het TikTok-account van North West – de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye ‘Ye’ West – nog? Aan het eind van november 2021 kwamen er plots allerlei video’s online op een TikTok-account genaamd @kimandnorth. Al snel bleek dat het hier écht om Kim Kardashian en North West ging. Fans gingen compleet los en waren meteen obsessed met North’s video’s, waarmee ze ons een kijkje gaf in het échte leven van de Kardashians. Helaas worden er de laatste tijd weinig tot geen video’s meer op het TikTok-account gedeeld. Wij vertellen je waarom.

Het heeft alles te maken met Kanye West.

TikTok-account van Kim en North

De award voor ‘allerleukste TikTok-account van 2021’ gaat als het aan ons ligt naar het account van North West en haar moeder Kim Kardashian – @kimandnorth. Op dit account plaatste voornamelijk North video’s waarmee ze fans – onbewust – een geweldig kijkje gaf in het leven van een Kardashian-telg. Zo onthulde North onder andere dat Kim een hekel heeft aan haar hagedissen. Ach! Daarnaast ging North een keer live op TikTok, zónder toestemming van haar moeder. North filmde haar moeder Kim – die in bed lag – en het internet ging los.

@kimandnorth

♬ original sound – Iv

@kimandnorth

♬ California Gurls – Katy Perry

@kimandnorth

♬ original sound – Kim and North

De video’s vielen op z’n zachtst gezegd goed in de smaak bij fans en ontvingen onmiddelijk miljoenen views en likes. Helaas is het de afgelopen maanden erg rustig geweest op het TikTok-account. Er wordt nog heel soms een video geplaatst, maar deze video’s lijken niet op de oudere video’s. Ze zien er namelijk niet uit alsof ze gemaakt zijn de 9-jarige North West. Huh?

Kanye is niet blij

Eerder werd al bekend dat Kanye niet blij is met het TikTok-account van zijn dochter. In een interview in januari met Hollywood Unlocked liet de rapper en ontwerper weten dat hij er absoluut niet achter staat dat zijn kinderen op social media zitten zonder zijn toestemming. Ye beweerde dat Kim Kardashian dit weet, maar alsnog het account aanmaakte om hem tegen te werken en om tussen hem en zijn kinderen te komen. Oei.

Opvoeding

Nu lijkt het erop dat Kim Kardashian en haar ex-man toch tot een gezamenlijk besluit zijn gekomen als het gaat om North’s social media gebruik. In een interview met ‘Today’ laat Kim Kardashian weten dat zij en Ye samen besloten om North een telefoon cadeau te doen voor Kerstmis, zodat ze altijd met haar ouders kan communiceren wanneer dit nodig is. Hier zat wel een belangrijke voorwaarde aan: North mag geen social media gebruiken. De telefoon heeft alleen WiFi en North speelt er voornamelijk games op. Kim en Ye zijn het er over eens geworden dat ze North te jong vinden voor social media. De video’s op het TikTok-account van North – die nog heel soms verschijnen – worden dus gemaakt en gepubliceerd door een volwassene.

Het interview bekijk je hier.

Het lijkt erop dat Kanye dus toch zijn zin heeft gekregen.

Kim Kardashian noemt Kanye “the Best Dad” in insta-story

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.