Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Nieuws 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian noemt Kanye “the Best Dad” in insta-story

Ondanks dat het leven van Kimye niet over rozen gaat en Kim inmiddels een nieuwe relatie heeft met comedian Pete Davidson, postte ze een story op Instagram voor Kanye ter ere van vaderdag.

“The best dad”

Team Kimye

Kim Kardashian heeft ter ere van vaderdag een Instagram story gepost om de vader van haar kinderen te bedanken. Ze postte twee foto’s van Ye (ook wel Kanye West) en hun vier kinderen, met de tekst “Thank you for being the best dad to our babies and loving them the way you do! Happy Father’s Day Ye.”

Kanye West, Ye, vaderdag Kim
Instagram @kimkardashian

Kimye begon in 2012 met daten en trouwde in 2014. Hun eerste dochter, North West (aka Northie) werd in 2013 geboren en hierna volgden Saint, Chicago en Psalm. Kim en Ye zijn in februari vorig jaar op en heftige manier gescheiden en in februari van dit jaar verwijderde Ye alle Instagram posts met/over Kim en hun kinderen. In een nieuwe aflevering van “The Kardashians” biedt Kim haar excuses aan voor de manier waarop Ye hen heeft behandeld. Ondanks dat alles gaan Ye en Kim op een vriendschappelijke manier met elkaar om en zorgen ze samen (en met hun vele nannies) voor hun vier kinderen.

Kim’s nieuwe partner, Pete Davidson, heeft inmiddels (ondanks dat Kanye hem op allerlei manieren probeert te vernederen op social media) hun kinderen ontmoet. De kinderen van je vriendin ontmoeten is natuurlijk zenuwslopend om te doen, maar het bleek volledig mee te vallen. Kim’s familie “just loves” Pete Davidson.

“They enjoy having him around,” vertelde een insider van de Kardashians. “He is great for Kim. He is getting to know her kids and everyone seems to be getting along.”

De beste stief-vader

Naast de foto’s van Ye, postte ze ook verschillende foto’s van haar overleden vader, Robert Kardashian en Caitlyn Jenner, wie getrouwd was met “momager” Kris Jenner van 1991 tot 2015. Kim bedankte Caitlyn in de post met de tekst “Thank you for raising us and being the best step dad. Happy Father’s Day @caitlynjenner”

Kim Kardashian vaderdag post

Pete Davidson heeft naar verluidt in een sms-gesprek tegen Kanye West gezegd dat hij “klaar is met stil zijn”

Dit is hoe Kim Kardashian en Pete Davidson bij elkaar zijn gekomen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.