Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kanye West is niet blij met Kim Kardashian door het TikTok-account van North West

Van het showen van haar beugel tot het stiekem geven van een live-rondleiding in het huis van haar moeder (wat voor veel problemen zorgde), het is safe to say dat North West behoorlijk wat impact heeft gehad sinds ze samen met moeder Kim Kardashian een TikTok-account aanmaakte. Toch lijkt er iemand minder blij te zijn met Norths TikTok-activiteit en dat is vader Kanye West.

Hij spreekt zich nu uit.

Kanye West niet blij met TikTok North West

Inmiddels heeft North West al meer dan vijf miljoen volgers op het platform, maar is de vader van de achtjarige ster minder blij met het account. Hij haalt uit naar Kim Kardashian door de beslissing om hun dochter online te laten gaan op het platform. In een gesprek met Jason Lee van Hollywood Unlocked zei Kanye daarover, “Don’t have my daughter wearing lipstick on TikTok — or don’t have her on TikTok at all — if I’m not there to approve that.”

North West heeft een beugel en showt hem in nieuwe TikTok-video

Volgens de veiligheidsvoorwaarden van TikTok staat het account van kinderen onder de 13 jaar in de ‘Younger Users experience’ van de app, die extra privacy- en veiligheidsbescherming geeft. Het is onduidelijk of het account van North onder TikToks jongere gebruikerservaring is geplaatst, aangezien het account is gespecificeerd als “beheerd door een volwassene”.

@kimandnorth

♬ TWINNEM – Coi Leray

Kim Kardashian

Hij houdt vooral Kim Kardashian verantwoordelijk voor het TikTok-account van North West. Kanye voegt eraan toe dat het TikTok-account zonder zijn medeweten werd gemaakt en hem tegen probeert te werken. Hij beweert dat Kim Kardashian dit doet “om tussen mij en mijn kinderen te komen” – verwijzend naar recente beweringen dat hij Kims huis niet mocht betreden toen Chicago haar verjaardag vierde. Kanye West laat hiermee duidelijk weten dat Kim Kardashian en hij nog niet op één lijn liggen wat betreft de opvoeding van de kinderen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn te zien in TikTok-video van Penelope Disick

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.