Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 7 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG – Heeft deze Tiktokker nou dan toch echt de naam van Kylie Jenner’s zoon geraden?!

Het is alweer acht maanden geleden dat Kylie Jenner haar tweede baby kreeg, maar hoe de baby nu heet is nog steeds een groot mysterie. Alhoewel zij en Travis de baby eerst de naam ‘Wolf’ gaven, liet Kylie later weten dat ze de naam toch niet zo bij hun kleine vent vonden passen. Maar nu is het inmiddels al oktober en is de grote vraag nog steeds.. wat is de nieuwe naam van Kylie’s baby?! TikTokker @juulsxoxo denkt na het doorspitten van het internet het antwoord heeft gevonden.

Zou het?!

Kylie Jenner’s geheime baby naam

De video begint met de @Juulsxoxo die vraagt: “Did I just crack the code for Kylie Jenner’s baby name?” De TikTokker legt hierna uit hoe ze precies achter deze informatie is gekomen.

@juulsxoxo

WHAT DO WE THINK 🙈 #kyliejenner #kyliejennerbabyname #kuwtk #thekardashians #fyp #trending #kardashians #jenners #greenscreen

♬ original sound – Juuls

In de video krijgen we een kijkje in een reeks van trademarks van Kylie Jenner. Het lijkt er op dat Kylie snel na de geboorte van Stormi dat ze de naam heeft vastgelegd. Dit is handige info, omdat er meerdere namen zijn vastgelegd en er dus óók een jongensnaam naar voren komt.

Kristan

Er is namelijk nog een trademark gevonden met de naam Kristan. @Juulsxoxo legt vervolgens de details van de trademark uit: “Owner, Jenner Communications, but attorney of record Jennifer Ko Craft. And yes, this is Kylie’s middle name, but this was filed 13 days after the baby was born.”

Daarna laat de TikTokker nog een trademark zien voor Kristan Wolf Enterprises wat nog meer de connectie met de naam ‘Kristan’ laat zien. Er is dus een grote kans dat Kristan de nieuwe naam is van Kylie’s baby, maar natuurlijk is dit niks meer dan een gok van de TikTokker.

We moeten we dus toch nog langer wachten totdat Kylie en Travis eindelijk de echte naam van de baby delen.

Wat vind jij van Kristan?

Heeft Kylie Jenner eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje onthuld? Fans denken van wel

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.