Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 24 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Heeft Kylie Jenner eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje onthuld? Fans denken van wel

Stop alles waar je mee bezig bent: er is weer nieuws rondom de (mysterieuze) naam van Kylie Jenner’s zoontje. Sommige fans zijn er namelijk van overtuigd dat Kylie Jenner met de caption onder haar nieuwe Instagram foto -waarop ze te zien is met dochtertje Stormi- op de naam van haar zoontje hint.

De naam in kwestie is, uhhh, origineel.

Kylie’s zoontje

Op 2 februari 2022, één dag na de verjaardag van hun dochter Stormi, werd het eerste zoontje van Kylie Jenner en Travis Scott geboren. Oorspronkelijk kreeg het jongetje de naam Wolf Jacques Webster. Op deze naam hadden veel fans nogal wat kritiek en al gauw stond Twitter vol met memes over de naam.

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @kyliejenner

Een aantal weken later liet Kylie via Instagram Stories weten dat haar pasgeboren zoon geen Wolf meer heet. Huh? Heel social media was in de war. Kylie legde uit: “FYI our sons name isn’t Wolf anymore 😅😅 We just really didn’t feel like it was him. Just wanted to share because I keep seeing Wolf everywhere 🙏”.

Instagram / @kyliejenner

Sindsdien lopen we allemaal rond met één vraag rondom de zoon van Kylie: “wat is zijn nieuwe naam?!” Ongeveer een maand geleden kwam Kylie in een interview met een verklaring voor het feit dat ze de nieuwe naam van haar zoontje nog niet bekend heeft gemaakt. Op het moment dat het interview werd opgenomen was de naam nog steeds niet wettelijk veranderd. “We have some really strong options, but we haven’t officially changed it. Before I officially change it, I just wanna be sure”, zei ze.

Nieuwe theorie

Kardashian-fans zijn al met aardig wat theorieën gekomen wat betreft de nieuwe naam van Stormi’s kleine broertje. Zo gingen er geruchten dat de voornaam van de baby nu Jack of Jacques -naar zijn vader Travis die eigenlijk Jacques Bermon Webster heet- zou zijn.

Nu is er opnieuw een theorie opgedoken die wijst op de nieuwe naam van het jongetje. Een aantal dagen geleden plaatste Kylie een reeks foto’s op Instagram. Op de foto’s is Kylie te zien met haar vierjarige dochter Stormi in het prachtige Italië, waar de hele Kardashian-Jenner zich afgelopen weekend bevond voor de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Op de zonnige foto’s zijn de twee hand in hand te zien terwijl ze een trap aflopen en op een stenen stoepje met een prachtig uitzicht.

De caption van de Instagram-post luidt: “just me, storm, and coconut traveling the world together ✨♥️”. Sorry, wié?

Coconut Webster?

Sommige fans denken nu dus dat de nieuwe naam van Kylie’s baby Coconut is. Zo reageren fans: “whos coconut 💀” en “Name new baby is coconut for sure 😭😭”. Een redelijk aparte naam, maar als we kijken naar alle andere namen die de Kardashian-Jenners hun kroost hebben gegeven zouden we niet eens gek staan kijken als dit écht de naam van het jongetje is.

Toch heeft een van de fans in de comments een andere verklaring: “The Barbie’s name is Coconut, that’s so cute.” Hmmm, misschien is het inderdaad een logischere verklaring dat de naam van Stormi’s barbiepop (die ze vasthoudt op de foto) Coconut is.

Van Jaden tot Travis – Een zoetsappige tijdlijn van Kylie Jenner’s liefdesleven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.