Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 17 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is het geslacht van de baby van Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Begin deze week kwam het (nogal schokkende) nieuws naar buiten dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson samen een tweede kindje verwachten. Khloé heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze nog een tweede kindje wilde en deze droom lijkt nu uit te komen. Zelfs het geslacht van het tweede kindje is al bekend en wij vertellen je alles wat we weten!

Het tweede kindje van Khloé Kardashian en Tristan Thompson kan ieder moment geboren worden.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Het is een understatement als we zeggen dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson een onstabiele relatie hebben. Hoewel de twee aan het begin van hun relatie erg gelukkig leken met elkaar duurde het niet lang voordat Tristan Thompson naast de pot piste. Dit deed hij niet één keer, maar wel vaker. Zo werd hij zelf zoenend gespot met twee vrouwen dagen voordat Khloé Kardashian moest bevallen van hun dochter True.

Nu verwachten de twee weer een kind samen en dit keer via een draagmoeder. Fans zijn helemaal in shock door dit nieuws en daar kijken wij niet gek van op. Iedereen dacht namelijk dat Khloé Kardashian helemaal klaar was met Tristan Thompson, nadat hij opnieuw was vreemdgegaan en deze vrouw zelfs zwanger maakte.. Dat is ze nog steeds, maar de draagmoeder was al zwanger voordat dit vreselijke nieuws naar buiten kwam. Awkward…

Geslacht

Begin deze week werd bekend dat de draagmoeder van Khloé en Tristan al zwanger was voordat het stel uit elkaar ging. Dit gebeurde in december, dus dat betekent dat de baby in november is verwekt. Als we even doorrekenen komt het erop neer dat de draagmoeder al bijna is uitgerekend of zelfs al is bevallen van het tweede kindje van Khloé Kardashian en Tristan Thompson.

Nu heeft niemand minder dan Page Six ook al onthuld wat het geslacht is van het kindje van Khloé en Tristan. Khloé heeft altijd een broertje willen hebben voor True en haar grote wens lijkt uit te komen. Volgens Page Six verwachten de twee namelijk een jongen. Het was overigens helemaal niet de bedoeling dat dit nieuws naar buiten kwam. Khloé werd namelijk niet alleen gedwongen om de zwangerschap te bevestigen voordat ze daar klaar voor was, maar had zelfs niet eens de gelegenheid om het haar naaste familie en vrienden persoonlijk te vertellen.

Ondanks dat kijken Khloé en Tristan natuurlijk wel uit naar het verwelkomen van hun tweede kindje. En hoewel de twee de baby wel samen gaan opvoeden, zijn ze op romantisch vlak NIET samen. “they have not spoken outside of co-parenting matters,” vertelt een insider. “The baby was conceived via surrogate before it was revealed to Khloe and the public that Tristan was having a baby with someone else in December.”

Wij zijn ontzettend benieuwd naar de naam van de nieuwste Kardashian-baby.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.