Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Waarom de bijzondere geurkaarsen van Le Labo perfect zijn om te geven

Alle redacteuren van NSMBL zijn gek op lekkere geuren, zowel eau de parfums als geurkaarsen. Je huis krijgt nét even een andere sfeer als je zo’n kaars aansteekt en jij ruikt toch net even wat lekkerder met de juiste geur en passende. Geuren zijn ontzettend persoonlijk en daarom is het goed om te weten dat als jij een geur cadeau geeft, of de ontvanger dit wel lekker vindt ja of nee. Mocht je binnenkort iets voor jezelf willen kopen of iets cadeau willen geven (denk aan moederdag!) kijk dan zeker even bij de geuren en kaarsen van Le Labo.

Over Le Labo

Het merk Le Labo is opgericht door twee vrienden, in 2006. Het duo wilde een soort revolutie creëren in de wereld van de ‘nette’ parfums. Het eerste lab van het merk is geopend in New York, in de schattige wijk Nolita in Manhattan.

AMBROXYDE 17 – €70

De geurkaars heeft een hele bijzondere geur, een soort skinlike (schoongedoucht, can’t explain, de woorden van ons eigen Karlijn) gemaakt van een synthetisch molecuul. De kaars staat dichtbij de geur ANOTHER 13 van Le Labo, door de ambroxyde, muskus, houtgeuren en een vleugje jasmijn. De kaars is sinds februari te koop en dus een van de nieuwste aanwinsten van het merk. Heel leuk cadeautje dus ;)

Le Labo
Le Labo Ambroxyde 17

De geur ANOTHER 13 is een samenwerking met AnOther Magazine om een exclusieve geur op de markt te brengen. Inmiddels is deze al 13 jaar oud en een heus succes.

Le Labo Santal 33 – €180

Deze veelgeliefde geur mag niet ontbreken in dit rijtje. Santal 33 staat in het teken van sandelhout en doet het goed bij iedereen. Zomer of winter: dit veelzijdige parfum, met masculine touch, kan altijd.

En ze hebben ook nog veel meer, maar dit zijn wel twee van onze favorieten. Mocht je meer willen weten (of onze andere favo geuren willen zien) kijk dan vooral even in dit lijstje.

Issa mood – 8x heerlijk sterke geurkaarsen die je huis in één klap cosy maken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.