Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, zijn de Kardashians dit jaar dan toch wel uitgenodigd voor het Met Gala?

The Met Gala is hét mode-moment van het jaar. Verschillende celebrities werken samen met modehuizen om de mooiste modecreaties te ontwerpen en op de trappen van het Met te schitteren. En de Kardashians, die dragen ieder jaar ook hun eigen steentje bij. Het kwam dan ook als een verrassing toen afgelopen maart aangekondigd werd dat geen enkele Kardashian-Jenner was uitgenodigd dit jaar. Nu lijkt het er toch op dat er een enkele uitnodiging is verstuurd – en wel naar Kim Kardashian.

Hold up…

The Kardashians niet naar het Met Gala

In 2022 was de familie voor het eerst allemaal uitgenodigd, maar dat is dit jaar niet het geval. Afgelopen maart kregen we te horen dat geen enkele Kardashian-Jenner de trappen van het Metropolitan Museum of Art zou betreden. Toch is daar nu weer verandering in gekomen, want bronnen melden dat Kim er wel bij zal zijn.

Kim Kardashian viert Met Gala jubileum

Dit wordt het tiende jaar dat wij Kim Kardashian de trappen van het Met op zien lopen in een nieuw mode-moment. Door de jaren heen heeft ze een paar iconische creaties neergezet, van de wet dress van Mugler tot de Marilyn Monroe jurk. Het kwam dan ook als een verrassing dat zij dit jaar geen uitnodiging had gekregen. Toch is niks minder waar, want ondanks alle speculaties rondom de uitnodiging is dan toch bevestigd dat de Kardashian er bij zal zijn.

Een ode aan Karl Lagerfeld

Dit jaar wordt er met het thema ode gebracht aan Karl Lagerfeld. Het thema luidt dan ook: Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Waar we de Kardashian in zullen zien verschijnen is nog een geheim, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten. Er lijken speculaties rond te gaan dat er nog een Kardashian-Jenner het Met Gala zal betreden, maar het is nog niet duidelijk wie dat zal zijn. 1 mei is het zover, dus we moeten nog even wachten. Gelukkig is het Met Gala dit jaar dus niet Kardashian-Jenner vrij.

Beyoncé vangt kritiek vanwege slecht scorend album Chlöe Bailey

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.