Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo ziet het gemengde gezin van Kourtney Kardashian en Travis Barker er nu uit

Voor het geval je het gemist hebt (wij zouden niet weten hoe): Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Gisteren maakte het stel het geslacht van de baby bekend. Er is dus een nieuw gezinslid op komst, maar hoe zit het gemengde gezin van Kourtney en Travis er nu uit?

Wij zetten het voor je uiteen.

Het gezin van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het gezin van Kourtney Kardashian en Travis Barker bestaat nu uit acht personen, maar binnenkort dus uit negen. Op iconische wijze maakte Kourtney kaar zwangerschap bekend aan de wereld, met een knipoog naar een clip van Blink 182. Gisteren was het tijd voor de gender reveal, waarbij duidelijk werd dat de baby in de buik van Kourtney een jongetje is. 

Er komt dus een extra aanwinst bij het gezin, dat bestaat uit ouders Travis en Kourtney en zes kinderen.

De kinderen van Kourtney

Van 2006 tot 2015 had Kourtney een relatie met Scott Disick, met wie ze drie kinderen kreeg. Kourtney is al de trotse moeder van  Mason Disick (13), Penelope Disick (10) en Reign Disick (8).

CALA/Broadimage

De kinderen van Travis Barker

Aan zijn eerdere huwelijk met Shanna Moakler hield Travis twee kinderen over, Landon Barker (19) en Alabama Barker (17). Ook is Travis erg close met zijn stiefdochter uit een eerdere relatie. Daarom vormt Atiana De La Hoya (24) ook een deel van het gezin.

De kinderen van Travis zitten natuurlijk in een heel andere fase dan Kourtneys kids. Zo heeft de 19-jarige Landon Barker een relatie met Charlie D’Amelio, waardoor hij regelmatig op de rode loper verschijnt.

Photo by Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock

Nu Travis en Kourtney een relatie hebben, vormt er een gezin van acht. En daar komt binnenkort dus een negende bij. Gelukkig ging het mixen van gezin vanaf het eerste moment soepel. Kourtney en Travis waren namelijk al jaren goed bevriend, waardoor de kinderen al goed met elkaar overweg konden toen de vonk oversloeg. Dat scheelt weer een heleboel ongemakkelijke introducties.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.