Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 27 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid en Bella Hadid schitteren in mermaid waves voor campagne van Versace

Gigi Hadid en zus Bella Hadid zijn niet alleen zusjes, ze behoren ook nog eens tot de meest succesvolle modellen ter wereld. Er zijn maar weinig grote namen te bedenken waarvoor de half Nederlandse zusjes Hadid geen show liepen en van sommige grote modehuizen zijn ze al jaren ambassadeur. Zo ook van het Italiaanse modehuis Versace, waarvoor ze wederom een campagne schieten.

Donatella Versace deelt beelden.

Gigi Hadid en Bella Hadid voor Versace

Dat Gigi Hadid en Bella al meerdere jaren friend of the brand van Versace zijn, is duidelijk. Zo schoten ze meerdere campagnes voor het merk en liepen ze de afgelopen jaren iedere show tijdens Milan Fashion Week. Nu schitteren ze wederom in de SS22-campagne van het merk, Donatella Versace deelt de beelden op Instagram. In de foto’s is Donatella te zien met Gigi en Bella Hadid aan haar zijde, waarover ze schrijft,

“The complete Spring Summer 22 campaign is here! Family is so important to me, which is why I wanted these images to focus on sisterhood. I love this campaign so much that I couldn’t help but join my Versace queens @gigihadid and @bellahadid in a shot!! Girls, you are inspirational and empowering and I love you soooo much ❤️‍🔥”

Op de beelden zien we zowel Bella als Gigi Hadid met prachtige mermaid waves op de foto staan, waardoor ze bijna een tweeling lijken. Ook Donatella draagt hetzelfde kapsel en deelt backstage foto’s van de shootdag op Instagram. In de caption schrijft ze, “BEST SHOOT DAY EVER!!! 🥰 My beautiful girls @gigihadid and @bellahadid killing it as always!💥💥💥”

Bella en Gigi deelden zelf ook beelden van de shoot op Instagram en reageren wel op de foto’s van Donatella. Zo schrijft Gigi Hadid, “Love you so much. Family💘” onder de foto’s van de campagne. Een andere reactie is, “INCREDIBLE. Sisterhood ❤️”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.