Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian heeft een tepelpiercing en Twitter gaat compleet los

Het is alweer een jaar geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker officieel een relatie kregen. In die tijd is er veel veranderd aan Kourtney en het lijkt erop dat Travis Barker een goede invloed op haar heeft. Kourtney lijkt namelijk gelukkiger dan ooit en alle intieme foto’s op haar Instagram-account bewijzen dit. Nu heeft de realityster opnieuw een flinke transformatie ondergaan en fans laten op Twitter weten dat ze compleet in shock zijn.

Ze zeggen allemaal hetzelfde.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het lijkt ontzettend goed te gaan met Kourtney Kardashian. Ze is niet alleen sinds 17 oktober 2021 verloofd met Travis Barker, maar ook met haar bedrijf Poosh gaat het ontzettend goed. We weten allemaal dat Poosh veel schrijft over gezonde levenskeuzes en in Keeping Up With The Kardashians konden we altijd zien dat Kourtney zich hier ook strak aan hield.

Toch lijkt de 42-jarige Kardashian dit nu helemaal los te laten. We zien namelijk op Instagram dat Kourtney en Travis vaak de meest lekkere gerechten eten. Niet alleen haar eetpatroon verandert, want ook het uiterlijk van Kourtney is flink getransformeerd sinds ze een relatie heeft met Blink-182 drummer. Zo heeft Kourtney tegenwoordig een blunt bob en waren fans in shock toen Kourtney een foto op Instagram plaatste waarop ze compleet onder de tatoeages zit. Nu is het opnieuw raak, want Kourtney Kardashian is gespot met een tepelpiercing en fans gaan op Twitter compleet los.

Kourtney Kardashian reageert op beschuldigingen over een ‘butt lift’ op Instagram

Tepelpiercing

We wisten al dat Kourtney Kardashian ontzettend sexy is, maar dit laat de realityster opnieuw zien in een serie onbewerkte foto’s. Hierop is Kourtney te zien in verschillende setjes die weinig aan de verbeelding overlaten. Zo zien we haar in een ongelooflijk sexy roodfluwelen bodysuit en poseert Kourtney in een zwart setje die ze combineert met een gaas panty en zwarte platform hakken.

Naast de sexy outfits van Kourtney Kardashian is er nog een detail waar iedereen het over heeft. Op de foto’s is Kourtney namelijk te zien met een tepelpiercing. Zoals we allemaal weten staan de Kardashians niet bekend om het hebben van piercings en fans zijn dan ook flink in shock door de nieuwste accessoire van Kourtney en dit laten ze weten op Twitter.

Fans denken dat Kourtney Kardashian en Travis Barker een baby verwachten

Reacties

Zo schrijft een fan: “@kourtneykardash pierced her nipple so of course I’m going to do the same 🤷🏻‍♀️” en andere fans schrijven: “Hopefully just a midlife crisis 😬” en “I’m hanging on every word 😊.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.