Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid deelt make-uploze bikiniselfie en nieuwe foto’s met dochter Khai op Instagram

Vorig jaar werden Gigi Hadid en Zayn Malik ouders van hun dochter Khai, die deze maand 1 jaar wordt. Dat Gigi het drukker heeft met het moederschap dan met Instagram blijkt wel uit haar postfrequentie. Af en toe deelt ze een photo dump van haar privéleven en ook vandaag konden we weer genieten van een collectie aan foto’s, waaronder een make-uploze bikiniselfie en nieuwe foto’s met dochter Khai.

En die willen we maar wat graag zien.

Gigi Hadid deelt make-uploze selfie

Werden we vorige maand nog getrakteerd op een make-uploze selfie van Rihanna, een niet ouder wordende Jennifer Aniston en Kourtney Kardashians make-uploze selfie die rechtstreeks uit de 90’s kwam, nu is Gigi Hadid aan de beurt. Het is duidelijk dat celebrities filters en effecten naast zich neerleggen en hun natuurlijke huidtextuur willen laten zien op social media.

Gigi Hadid deelt nieuwe foto’s van dochter Khai op Instagram

Gigi Hadid poseert voor haar selfie in een zwembad tijdens het welbekende Golden Hour (dát licht), waardoor ze geen ander licht of filters nodig heeft. In de foto zien we de natuurlijke huidtextuur van Gigi en haar *glowy* skin. Het is duidelijk dat Gigi Hadid niet kon kiezen, waardoor ze twee van de selfies in haar collectie aan foto’s heeft geplaatst. Verder is de collectie gevuld met een bloemenboeket, een foto waar Gigi haar dochter Khai vasthoudt (die heel groot is geworden) en een foto waarop Khai speelt met blokken. Natuurlijk post Gigi Hadid ook nog een andere make-uploze selfie, dit keer na een workout. In de caption schrijft ze, “bit of august x”

Reacties

Natuurlijk kan de collectie van Gigi rekenen op veel enthousiaste reacties onder haar volgers. Zo schrijft iemand, “The way you look at Khai 😭😍😍😍😍😍😍” en voegt een ander toe, “Can’t believe Khai’s gonna turn 1 year next month😭😭😍😍😍” Ook reageren fans op een foto waar Zayns handen op staan, omdat hij al enige tijd onder de rader leeft. Iemand schrijft, “wow we finally got news from Zayn: his hands are good so he should be alive 😭😭😭”

Gigi Hadid en Zayn Malik hebben matching tattoos voor dochter Khai

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.