Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 14 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Het lijkt erop dat Gigi Hadid en Zayn Malik officieel weer een setje zijn

Zijn Gigi Hadid en Zayn Malik dan nu officieel weer een setje? Bijna een jaar na het beëindigen van hun relatie doken vorige maand de geruchten over de twee op. Afgelopen vrijdag leken deze geruchten bevestigd te worden, toen de hele familie Hadid in New York was om Zayns verjaardag te vieren.

Het leek allemaal zo goed als voorbij tussen de zanger en het topmodel, maar niets lijkt minder waar.

Zayn Malik en Gigi Hadid

In 2015 vielen Zayn en Gigi voor elkaar en sindsdien zijn de twee verstrengeld in een knipperlichtrelatie. In 2018 maakte het stel bekend dat ze, na twee jaar samen, besloten hebben uit elkaar te gaan. Ze hebben beiden tijd voor zichzelf nodig en zijn elkaar dankbaar voor de liefde, tijd en levenslessen.

Vervolgens kwamen de twee toch weer bij elkaar tot begin 2019, waarna zij hun relatie officieel verbreken. Ze verwijderen alle foto’s van hun socials, ontvolgen elkaar en daarmee lijkt het voorgoed voorbij. Maar afgelopen december tagt Gigi Zayns moeder in haar Instagram Stories en fans denken direct dat ze weer een setje zijn. Eerlijk is eerlijk, het is wel een verdachte move.

Samen gespot in NYC

Gigi en Zayn komen afgelopen vrijdag misschien wel met de beste reactie ooit: ze worden arm in arm gespot in New York. Niet alleen Gigi en Zayn werden gespot, ook Dua Lipa (de vriendin van Anwar Hadid) en zus Bella vergezellen het stel. Volgens verschillende bronnen vieren ze de 27ste verjaardag van Zayn in een Italiaans restaurant in New York.

Na het zien van deze foto weten we dus vrijwel zeker dat de twee weer een setje zijn. Een officiële reactie van het stel is er nog niet, maar hun lach zegt eigenlijk alles. Wij zijn in ieder geval #TeamZigi en hopen dat ze dit keer voor altijd samen blijven.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.