Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 13 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 3

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 3.

Nieuwe sneakers week 3

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Force 1 Shadow Beige – 15 januari (€110)


Wij zijn verliefd op de nieuwe release van de Nike Air Force 1. De Air Force 1 is een klassiekertje en de combinatie van pastelkleuren is perfect voor de lente. De release is 15 januari, dus zet het in je agenda en bestel deze parel van een sneaker.

sneaker releases
Sneakerjagers

2. New Balance M992GR Grey – 15 januari (€220)
Als er een merk is dat de afgelopen maanden extreem populair is, is het wel New Balance. Deze M992GR is te zien op menig Instagram-account en komt met een nieuwe release op 15 januari. Perfect voor onze een straight jeans of een jurkje, met deze sneaker kun je alle kanten op.

sneaker releases
Sneakerjagers

3. Nike Air Max 270 React Multi Color – 15 januari (€160)


Wederom een klassieker in een nieuw jasje, de Nike Air Max 270 React. In deze sneaker komen wederom pastelkleuren terug en hij heeft natuurlijk de bekende kussentjes onder de zolen. De sneaker loopt heerlijk en is perfect voor onder elke outfit. Halen dus.

sneaker releases
Sneakerjagers

4. Nike Air Max 270 React Eng – 16 januari (€157)


We blijven bij de Air Max familie, want naast de 270 React komt Nike ook met de 270 React Eng. Deze sneakers hebben net een ander design maar natuurlijk hetzelfde comfort én ook niet geheel onbelangrijk: een knap uiterlijk. De release van deze Air Max is op 16 januari.

airmax
Sneakerjagers

5. Nike Air Force 1 React Black – 17 januari (€110)

Nike gaat er in week 3 van het jaar volledig voor en released allerlei nieuwe klassiekers. Zo ook de Nike Air Force 1 React, in het zwart. Voor wie witte sneakers niet lang wit houdt, is dit de perfecte oplossing. Ze staan ook nog eens leuk onder elke outfit.

airforce
Sneakerjagers

Sneakerjagers

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.