Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Ginny & Georgia seizoen 2: alles wat we weten over het volgende seizoen

Op 24 februari werd de nieuwe Netflix-serie Ginny & Georgia gelanceerd. De serie domineerde vervolgens wekenlang de top 10 in Nederland en als het aan fans ligt, mag seizoen 2 snel komen. De laatste aflevering van de serie heeft namelijk nogal veel vragen opgeroepen. Nu blijkt dat er door de cast al gesproken wordt over een tweede seizoen.

Dit artikel bevat spoilers van Ginny & Georgia.

Ginny & Georgia: seizoen 2

We kunnen gerust zeggen dat de Netflix-serie Ginny & Georgia een flinke rollercoaster was om naar te kijken. Ginny & Georgia verhuizen in de eerste aflevering naar het kleine stadje Wellsbury, waar ze hun leven opnieuw gaan opbouwen. Wat volgt zijn tien afleveringen met tienerdrama, geldproblemen, vriendschap en geheimen, maar ook onderwerpen als racisme, mentale gezondheid en zelfbeschadiging worden aangesneden.

In de laatste aflevering van seizoen 1 zien we hoe Ginny met haar jongere broertje Austin op de motor vertrekt. Maar waar gaan ze heen? Volgens Antonia Gentry (23) zijn er meerdere dingen in de serie die vertellen wat Ginny van plan is. “If you were paying attention, when Zion arrives and is giving her the book, you know that he included an address,” vertelt ze in een interview aan TVLine. “He has that secret coded message in it, and she finds out that it’s his address to his Boston apartment.

Gedachten 'Thought stopping'
Netflix

Netflix moet nog bevestigen

Hoewel Netflix het tweede seizoen van Ginny & Georgia nog niet heeft bevestigd, ziet het ernaar uit dat er wel een nieuw seizoen komt. Naar verwachting wacht Netflix een aantal weken voordat een tweede seizoen bevestigd wordt.

Het duurde vier maanden om het eerste seizoen te filmen, wat betekent dat het mogelijk zou zijn om het tweede seizoen van Ginny & Georgia dit jaar nog te kunnen verwachten. Natuurlijk moet het coronavirus geen roet in het eten gooien, wij wachten de reactie van Netflix geduldig af.

7 dingen die zelfs de grootste fans niet wisten over Ginny & Georgia

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.